x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de luni, 23 mai 2016

Horoscopul zilei de luni, 23 mai 2016

23 Mai 2016   •   07:31
Horoscopul zilei de luni, 23 mai 2016

Berbec

Nu incercati sa schimbati viata nimanui astazi, pentru ca nu este recomandabil. In primul rand, pentru ca nu veti reusi. Iar daca eforturile dumneavoastra, dublate de o incapatanare fara margini, vor avea efect, rezultatul s-ar putea dovedi nu cel dorit. Prin urmare, vedeti-va de treaba dumneavoastra si lasati oamenii in pace!

Taur

Sunteti plin de energie astazi. Trebuie insa sa o folositi pentru ceva util. Atentie insa! Amanati toate reparatiile, nu cumparati aparatura tehnica sau electrocasnice, in general, obiecte de valoare. Ocupati-va de treburile obisnuite, dar cu mult devotament si daruire. Pentru multi Tauri, este acea perioada a anului cand este posibila o calatorie urgenta, o mutare, evenimente importante departe de casa.

Gemeni

Aveti sansa de a lenevi, de a nu face nimic! Nu conteaza ce se va intampla astazi! In primul rand, pentru ca nu veti putea schimba mersul lucrurilor. In al doilea rand, orice tentativa de a influenta situatia se va solda cu un esec si nu va conduce decat la haos si agitatie. Fara amestecul dumneavoastra, lucrurile se vor aseza de la sine, poate nu imediat, dar destul de repede.

Rac

Se poate spune ca astazi va veti redescoperi, gasind in dumneavoastra niste aptitudini nebanuite. In orice caz, veti simti in permanenta nevoia de a conduce. Pe de alta parte insa, nedorinta celor din jur de a supune, de a face ceea ce trebuie, va uimeste si enerveaza. Surprinzator chiar si pentru dumnevoastra, brusc va veti schimba punctul de vedere si veti aborda alta atitudine. Daca sunteti invitati undeva sau vi se propune ceva legat de bani, nu va grabiti. Inainte de a accepta, adunati informatii!

Leu

Aveti nevoie de o scurta pauza. Trebuie sa va trageti sufletul. Chiar daca aveti o suta de chestiuni de rezolvat, alegeti ce este mai important. Nu va luati la harta si nu faceti pe eroul! In relatiile cu colegii limitati-va la strictul necesari, fara emotii inutile. Nu actionati impotriva intereselor unor terti. Succesul apartine celor care joaca dupa reguli, fara inselatorii. Platiti-va datoriile, faceti ordine in situatia financiara!

Fecioara

O zi capricioasa si obositoare. Aveti foarte mult de munca, dar nu va simtiti inca in deplinatatea fortelor. In familie va exista o oarecare tensiune: fie cineva va avea nevoie de niste bani, fie ati uitat sa cumparati ceva sau sa mergeti undeva. La sedinta cu parintii, spre exemplu. Un lucru este cert: lucrurile vor evolua cu mare viteza, iar problemele se vor acumula. Aveti grija insa cum actionati, pentru a nu gresi. In relatiile personale, acceptati compromisuri si vorbiti mai putin.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop