x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de luni, 30 mai 2016

Horoscopul zilei de luni, 30 mai 2016

30 Mai 2016   •   08:00
Horoscopul zilei de luni, 30 mai 2016

Berbec

Aveti sansa sa simtiti armonia intre dumneavoastra si lumea inconjuratoare! Ziua va ofera un echilibru de ganduri si sentimente, un adevarata avantaj in comunicarea cu ceilalti. Totusi, intr-o discutie, sunteti mai degraba inclinat sa ascultati decat sa vorbiti, anticipand cu dibacie pasii interlocutorului. Iata de ce, astrele va sfatuiesc sa vorbiti cu cineva deschis, pentru a clarifica disensiunile, pentru a cere iertare sau pentru o declaratie de dragoste. Sinceritatea dumneavoastra este capabila sa faca adevarate minuni, fiind cheia spre sufletul si inima oamenilor.

Taur

Va schimbati parerea despre ceva sau cineva. Posibil, de vina va fi o noua informatie primita sau poate o noua interpretare a lucrurilor. Sau niste evenimente, care vor evolua intr-o directie, pentru ca brusc sa devieze in alta. Intr-un fel sau altul, astazi veti afla ca toate convingerile se schimba, chiar si cele mai constante lucruri pot deveni instabile.

Gemeni

Suntei mai pendanti si atenti ca niciodata! De privirile dumnevoastra patrunzatoare nu va scapa nimeni. Astrele va promit posibilitati excelente la serviciu, care impun concentrare maxima - spre exemplu in contabiliate, invatamant sau stiinta. Celor din jur nu le va fi usor sa gaseasca un limbaj comun cu dumneavoastra. Veti fi atat de adanciti in gandurile dumneavoastra, incat nu va veti putea desprinde de ele nici macar pentru o conversatie mondena.

Rac

Astrele va sfatuiesc sa renuntati la ceva vechi si care nu va mai place, pentru a elibera locul din viata dumneavoastra pentru ceva nou. Puneti-va in ordine gandurile, alungati ideile nefolositoare. Va mai puteti elibera de ceva, spre exemplu, de un sentiment de vinovatie, de sentimente ingrozitoare sau de planuri imposibil de realizat.

Leu

In relatiile cu ceilalti multe va pot deranja. Riscati sa va certati cu unii si sa intrati intr-o adevarata batalie a ambtiilor cu altii. Nu este exclus ca intr-o anumita problema sa doriti sa aflati adevarul - in acest caz curiozitatea si insistenta dumneavoastra cu siguranta vor scoate pe cineva din sarite. Astrele va indeamna sa va concentrati pe treburile unde puteti decide singur ce si cum, precum propria afacere. 

Fecioara

Nu trebuie sa va asumati responsabilitati, sa luati decizii importante sau sa intreprindeti actiuni concrete - exista mari sanse sa gresiti. Poate aveti insuficiente informatii intr-o anumita chestiune sau respectivele informatii nu sunt corecte. In plus, la munca si, in general, in tot ceea ce faceti nu se stimte determinarea dumneavoastra, fermitatea. Prin urmare, ocupati-va exclusiv de planificarea, fara a actiona.

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop