x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de luni, 9 mai 2016

Horoscopul zilei de luni, 9 mai 2016

09 Mai 2016   •   07:42
Horoscopul zilei de luni, 9 mai 2016
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Prietenii, colegii si rudele au astazi nevoie de intelepciunea si rabdarea dumneavoastra. La serviciu s-ar putea contura necesitatea revizuirii contractelor, a volumului de munca. Nu sunteti multumit de situatia actuala si, in acest context, este posibil sa apara idei care pana spre sfarsitul lunii vor prinde viata. Ascultati-va intuitia si nu va impuneti punctul de vedere. Acum, fiecare trage plapuma pe partealui, nefiind dispus sa cedeze sau sa imparta. Lasati mai bine ca lucrurile sa evolueze de la sine.

Taur

Faceti o evaluare a perspectivelor materiale, renuntati la ceea ce nu va aduce profit, dar va conuma foarte mult timp si forte. Daca vi se restituie o datorie sau primiti o suma de bani pe care o asteptati de ceva timp, nu va grabiti sa cheltuiti. De modul in care va veti getiona finantele saptamana aceasta depinde bunastarea dumneavoastra in urmatoarele luni, astfel ca evitati sa faceti investitiile planificate. Este bine sa renuntati la vechituri, lucruri sau dependente. Odihniti-va, observati si ascutati-i pe cei din jur.

Gemeni

Primiti suficiente informatii pentru a trage concluzii si pentru a lua decizii. Este timpul reorientarii, revizuirea unor contracte, renuntarea la planuri fara viitor si revenirea la cele devenite actuale. Ceva va nemultumeste, obligandu-va sa va analizati proiectele. Aceasta zi ar putea insemna inceputul unor angajamente noi.

Rac

Veti respecta cu strictele programul de lucru, evitand orice v-ar putea scoate din normalul unei zile banale, fara mare agitatie, In general, aceasta seamana cu un fel de schema, elaborata cu meticulozitate: nimic nu va va impiedica sa va vedeti de treburile dumneavoastra. Ceea ce nu inseamna ca va fi o zi plictisitoare. Cu siguranta se va intampla ceva palpitant!

Leu

Veti lasa impresia celor din jur ca incercati sa faceti pe desteptatul, spunand vrute si nevrute. Mai mult, vor fi momente cand chiar si dumneavoastra veti avea impresia ca intreceti orice masura. Problema este ca astazi veti fi tentat sa exagerati si sa complicati lucrurile, exprimandu-va gandurile intr-un mod mult prea sofisticati. Prin urmare, straduiti-va sa fiti mai natural!

Fecioara

Aveti in minte tot felul de idei si planuri. Printre altele, va ganditi sa va reamenajati casa, dar nu ati avea nimic impotriva daca ati putea reorgoniza intreg Universul. Simtiti un fel de revolta interioara, dar si necesitatea de a va ocupa timpul cu ceva care sa va aduca recunoastere si reusite. Ceea ce astazi sunt simple idei, peste doua luni vor aduce roade si vor confirma precizia intuitiei dumneavoastra.

 

Citeste AICI horoscopul INTEGRAL

×
Subiecte în articol: horoscop