x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de marti, 17 mai 2016

Horoscopul zilei de marti, 17 mai 2016

17 Mai 2016   •   09:18
Horoscopul zilei de marti, 17 mai 2016
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Ziua se anunta destul de productiva. Este adevarat, aveti si putin noroc. Luna in Balanta este benefica pentru tratative si discutii confortabile, o gandire analitica, diplomatie.Viata va obliga sa renuntati la ceva, sa cedati intr-o anumita chestiune si sa va asumati obligatiii mai putin interesante. Stabilitatea carirerei depinde de talentul de a vorbi cu oameni, in special cu reprezentanti ai sexului opus.

Taur

Atentie la semnele si sugestiile pe care vi le transmite lumea inconjuratoare. Tineti legatura cu toate persoanele care va intereseaza. Comunicati mult, pentru ca numai asa veti pune baza unor noi colaborari. Se contureaza o noua tendinta si trebuie sa cantariti foarte bine riscurile si avantajele. In ce masura schimbarile ce vor veni vor fi productive sau distructive vor demonstra circumstantele. Foarte multa atentie la detalii. O zi buna pentru cumparaturi. Daca va iese in cale un salon de infrumusetare, nu ezitati sa intrati!

Gemeni

Nu trebuie sa va ocupati de treburi la zi: concentrati-va pe chestiuni planificate pentru sfarsitul lunii. Faceti pregatirile necesare in acest sens. Pentru astazi, astrele va recomanda multe intrevederi, discutii cu prietenii, corepondenta, intalniri sentimentale. Luna in Balanta va ajuta sa reluati niste legaturi mai vechi si sa cunoasteti persoane noi. Oamenii sunt dispusi sa ofere informatii. Atentie la starea de sanatate. O seara intr-o companie placuta va fi cu siguranta o mare reusita!

Rac

Multe situatii se vor rezolva, practic, de la sine, iar dumneavoastra veti reusi sa ajungeti la niste intelegeri si sa gasiti soluii de compromis. Cei din jur sunt foarte sinceri si gata sa va dea o mana de ajutor. In moment conflictuale nu opuneti rezistenta, incercati sa prindeti cat mai multe informatii.

Leu

O zi excelenta pentru comnicare, tratative, pentru studiu si calatorii. Femeile vor avea grjia de aspectul lor exterior, vor merge prin magazine. Sunte foarte multe evenimente prin cercul dumneavoastra de prieteni. Unii vor pleca, altii isi vor gasi alte scopuri. Trebuie sa gasiti taria de a echilibra lucrurile, pentru depasi supararile si dezamagirile. De aceea, incercati sa va infrumusetati viata. Mergeti in vizita, la film.

Fecioara

Trebuie sa va concentrati pe problemele curente. Circumstantele va sunt favorabile astazi. Nimic nu va impiedica sa va duceti la bun sfarsit treburile, sa faceti ordine acolo unde domina haosul. Se detensioneaza inclusiv conflictele de la serviciu, dar tot veti ramane cu un gust amar. Trebuie sa va ganditi bine cum actionati mai departe. Seara acceptati o invitatie la teatru sau la un spectacol.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop