x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de miercuri, 15 iunie 2016

Horoscopul zilei de miercuri, 15 iunie 2016

15 Iun 2016   •   07:10
Horoscopul zilei de miercuri, 15 iunie 2016

Berbec

Trebuie sa va faceti timp pentru toate, de la prima ora a diminetii. Nu ignorati relatiile personale. Exista mari sanse sa ajungeti la o intelegere. Prima parte a zilei este buna pentru calatorii, pentru primirea si transmiterea de informatii. Pot fi completate cereri. Nu este exclus ca, peste zi, in calea dumneavoastra sa apara obstacole. Starea de spirit se va deteriora, chiar si fara motiv. Totusi, incercati sa va pastrati rabdarea.

Taur

Astrele v-au pregatit o zi plina cu vesti bune, cu evenimente placute si chiar surprize, dar, paradoxal, nu veti reusi sa apreciati toate acestea la justa lor valoare. Dimpotriva, nu este exclus sa va simititi astazi apatic si nemultumit. Posbil, de vine este faptul ca in viata dumneavoastra s-au intamplat, in ultimul timp, prea mult. Sau poate ati obosit, pur si simplu. Astrele va sfatuiesc sa dati totul uitarii si sa mergeti in intampinarea lucrurilor bune.

Gemeni

Ziua de astazi se anunta una dintre cele mai dificile zile ale acestei saptamani pentru dumneavoastra. Aveti destul de multe de rezolvat, asa ca incercati pe cat posibil sa va planificati timpul astfel incat sa va ocupati de toate sarcinile. Spre seara, un prieten apropiat va cere sfatul intr-o problema delicata.

Rac

Nu trebuie sa va chinuiti sa puneti in practica planurile dumneavoastra, mai ales pe cele de care depind foarte multe. Daca nu veti da curs acestui indemn, trebuie sa va asteptati ca unele dintre proiectele incepute sa intre in impas sau sa fie anulate. Cu alte cuvinte, va trebui sa o luati de la capat. Nu e mai bine sa amanati totul pentru o zi?

Leu

Un prieten apropiat sau chiar un membru al familiei vine la dumneavoastra cu o propunere interesantă de colaborare. Aceasta oferta suna foarte bine si chiar va poate aduce numeroase beneficii pe plan financiar. Totusi, înainte de a lua o decizie finala discutati cu partenerul de cuplu.

Fecioara

Ocupati-va de problemele dumneavoastra financiare. Astazi aveti o gandire logica, ajutandu-va sa va planificat bugetul sau sa gasiti o greseala in calcule. In plus, aptitudinile dumneavoastra analitice va vor "sopti" cum sa investiti banii de care dispuneti si cum sa va majorati capitalul. Obisnuiti-va cu gandul ca toate actiunile si planurile dumneavoastra de astazi legat de bani promit sa fie de succes.

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop