x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de miercuri, 18 mai 2016

Horoscopul zilei de miercuri, 18 mai 2016

18 Mai 2016   •   08:30
Horoscopul zilei de miercuri, 18 mai 2016

Berbec

Ajutorul si sustinerea dumneavoastra sunt foarte solicitate astazi, dar nu incercati sa-i salvatipe toti. Aveti propriile probleme. La serviciu fiti mai modest, nu va laudati prea mult. La birou domneste o atmosfera ciudata, colegii se suspecteaza unii pe ceilalti, interesele personale fiind elementul cheie. In a doua parte a zilei, lucrurile se mai calmeaza. Urmati ritmul evenimentelor, mergeti acolo unde doriti si stati de vorba cu oameni care va vor ajuta sa intelegeti care sunt limitele posibilitatilor dumneavoastra.

Taur

Trebuie sa va linistiti. Va aflati intr-o zona de neplaceri, dar daca veti accepta provocarea, ati putea castiga de pe urma schimbarilor. Incercati sa priviti totul cu umor, pentru a nu permite sentimentelor sa stea in calea ducerii la indeplinire a unor proiecte pe care le considerati constructive si necesare. Din cand in cand insa nu uitati sa va relaxati, lasand lucrurile sa curga de la sine. Acceptati ce va ofera viata, dar nu complicati situatia.

Gemeni

Nu va permiteti nici un minut de relaxare. Incercati sa nu suparati pe nimeni, mai ales pe parteneri, si fiti gata sa va schimbati punctul de vedere daca simtiti ca nu aveti dreptate. Sunt posibile si situatii mai pozitive, dar surprize sunt posibile chiar si in astfel de cazuri. Iata de ce nu trebuie sa grabiti lucrurile. Este o zi buna pentru exercitii fizice, in general, pentru imbunatatirea starii fizice, pentru refacerea dupa o boala. Este, de asemene, o zi in care trebuie sa acordati atentie aspectului exterior.

Rac

Dovediti ca sunteti o persoana cerebrala si nu va grabiti sa reactionati la vorbele si actiunile celorlalti. Multe se vor intampla sub influenta emotiilro, dar nu va vizeaza. Daca veti repartiza corect prioritatile, rezultatele muncii dumneavoastra vor fi cu adevarat impresionanta. Ati trecut o anumita etapa, nu conteaza daca bine sau nu, dar e timpul sa treceti la alt nivel, cu bune si rele.

Leu

Nu va epuzati fortele pe chestii inutile. Pastrati-va pragmatismul care va caracterizeaza si nu permiteti celor din jur sa va scoata din echibrul zilei. Astazi si maine nu va grabiti sa incepeti ceva nou. Reparati ce s-a stricat si rezolvati probleme uitate sau trecute cu vederea. Stabiliti singur care sunt obiectivele dumneavoastra si elaborati un plan strategic de bataie. Ganditi-va bine la persoana pe care o considerati apropiata. Este timpul sa stati de vorba pentru a clarifica anumite aspecte.

Fecioara

Trebuie sa fiti prudent in probleme legate de bani. Astazi si in urmatoarele zile este mai bine sa va feriti de banii altora. Sunt posibile intanire, poate veti primi niste vesti. S-ar putea ivi o invitatie la o consfatuire importanta. Ocupati-va numai de ceea ce are un evident sens pragmatic. Seara ar fi bine sa stati acasa, fara sa iscati certuri.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop