x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de vineri, 10 iunie 2016

Horoscopul zilei de vineri, 10 iunie 2016

10 Iun 2016   •   08:04
Horoscopul zilei de vineri, 10 iunie 2016

Horoscop 10 iunie 2016. Berbec

Ceea ce NU trebuie sa faceti astazi: sa petreceti seara singuri acasa! Viata va cheama acolo unde va puteti relaxa cu adevarat. In gasca, printre priteni si necunoscuti, in centrul atentiei, va veti simti precum pestele in apa. Astazi sunteti comunicativi, fermecatori si sensibili. Iata de ce, va puteti cu usurinta integra in orice grup sau colectiv. Astrele va sfatuiesc sa exploatati din plin aceste calitati nu numai pentru a petrece o seara pe cinste, dar si pentru a cunoaste oameni noi.

Taur

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra dumneavoastra. De fapt, are loc un schimb pozitiv de energii, pentru ca prezenta dumneavoastra ii face bine partenerului ori ori de cate ori ii sunteti alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va reciproc. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.

Gemeni

O dimineata tensionata. Nu sunt excluse discutii in contradictoriu, certuri, conflicte. Va este greu sa va concentrati. De vina pot fi vestile pe care le primiti sau nelinistea care va da tarcoale, or agigatia din jur. Nu este o perioada buna pentru calatorii, iar daca nu aveti incotro, fiti atent la volan si aveti grija de bagaje. Sunteti nemultumit de ceva, iar asta va determina sa angajati niste schimbari. Este bine sa va concentrati pe rezolvarea unei chestiuni anume. Nu va grabiti sa demarati noi proiecte, sa puneti la punct niste intelegeri.Seara este bine sa o petreceti in mijlocul familiei.

Rac

Si ce daca astazi nu faceti nici un pas dincolo de proiectele in derulare? Meritati o pauza. Ca e vorba de o zi libera, asa cum are multa lume, sau doar de o seara mai linistita dupa ce ati fost la munca, simtiti ca acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului dumneavoastra, pentru ca va reincarca perfect bateriile. Singurele mici probleme se pot ivi in relatiile amoroase, pentru ca se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubita. Dar trece!

Leu

Fie dumneavoastra, fie partenerul de viata va veti trezi cu fata la cearceaf, ceea ce inseamna ca toata ziua va fi un fel de cosmar. Greu sa vorbiti chiar si despre nimicuri. In general, nu aveti chef de nimic, iar eficienta este la pamant. Dar imediat ce simtiti ca este loc de competitie, de o provocare sau de posibilitatea de a va dezvalui talentele, iesiti brusc in fata. In dragoste vreti sa primiti mai mult de la persoane iubita.

Fecioara

Nicaieri nu-i mai bine ca acasa! Dupa o zi incarcata, va intoarcet in mijlocul familiei, unde sunteti rasfatati cu gesturi de afectiune, de prietenie, de simpatie. Persoana iubita este alaturi de dumneavoastra neconditionat si totul merge excelent intre voi: formati o echipa unita, este evident. Colaborati foarte bine impreuna si, oriunde va duceti, lasati o impresie minunata. Cine va vede acum umar la umar, stie cat de bine va intelegeti, ce bine va completati unul pe altul si vi se citeste pe chip fericirea de a fi in doi.

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop