x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. Unii iau decizii bune, altii au parte de surprize!

Horoscopul zilei. Unii iau decizii bune, altii au parte de surprize!

23 Mar 2018   •   08:04
Horoscopul zilei. Unii iau decizii bune, altii au parte de surprize!

Scorpionii iau cele mai bune decizii, iar Capricornii vor avea parte de surprize pe bandă rulantă, ceea ce le va da o dispoziţie de zile mari! Berbecii şi Taurii vor avea cele mai bune rezultate la muncă, aşa că se vor pregăti de weekend cu un tonus excelent.

 

Berbec. Nu încercaţi să vă ascundeţi de lucrurile dificile sau periculoase de la locul de muncă. Veţi avea toate şansele să le duceţi la capăt foarte uşor.

Taur. Chiar dacă relaţiile interpersonale au devenit prea emoţionale, Taurii încă mai pot finaliza proiectele pe care şi le-au propus. Sensibilitatea va fi compensată cu succes de sentimentul de responsabilitate.

Gemeni. În această zi, Gemenilor, ar trebui să evitaţi noile proiecte, deoarece din cauza oboselii este posibil să nu reuşiţi să duceţi planurile la bun sfârşit.

Rac. Dacă te aflii în zodia Rac, ziua iţi va permite să-ţi păstrezi încrederea. Însă acţiunile şi în special emoţiile nu le poţi controla de unul singur.

Leu. In aceasta zi ar trebui să incerci să finalizezi toate lucrurile importante. Seara pot exista confruntări de opinii cu cei din anturaj.

Fecioară. O activitate la care vei lua parte, nativ Fecioară, iti permite să te dezvălui emoţional pe de-a-ntregul. Aceste dezvăluiri ale emoţiilor te vor ajuta mai ales pe partea de comunicare.

Balanţă. Situaţia financiară a Balanţelor are în continuare o foarte mare importanţă. Relaţia cu partenerul de afaceri se va destrăma încetul cu încetul.

Scorpion. În această zi, nativ Scorpion, ar trebui să încerci să respecţi pe cât posibil regulile. În prima jumătate a zilei vei fi foarte sigur pe deciziile tale, astfel că nu vei mai putea fi întors de la calea pe care ai apucat-o.

Săgetător. Orice fel de încărcare se poate dovedi dăunatoare şi chiar critică pentru bunăstarea fizică a voastră, Săgetătorilor. Alegeţi ca în prima jumătate a zilei să terminaţi sarcinile ce necesită concentrare îndelungată.

 

Capricorn. Se anunţă o zi bună pentru Capricorni. Interacţiunea de astăzi cu prietenii şi rudele se va dovedi a fi foarte folositoare.

 

Vărsător. Nativ Vărsător, astăzi vei fi nevoit să îţi ţii emoţiile sub control. În caz contrar, în urma conflictelor, nu vei fi singura persoană care va avea de suferit.

Peşti. În această zi, Peştii nu vor avea o dispoziţie prea bună, deci nu vor fi o companie prea plăcută. Să încerce să nu ia unele glume prea în serios deoarece există riscul să se certe cu cei din cercul lor de prieteni.

OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: scorpioni horoscop surprize decizii berbec