x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilnic, 15 iulie 2015. Multa incarcatura astazi, in zona finantelor si a resurselor materiale proprii

Horoscopul zilnic, 15 iulie 2015. Multa incarcatura astazi, in zona finantelor si a resurselor materiale proprii

14 Iul 2015   •   19:58
Horoscopul zilnic, 15 iulie 2015. Multa incarcatura astazi, in zona finantelor si a resurselor materiale proprii


Horoscop 15 iulie. Berbec
Multa emotie aduce aceasta zi. Si o dorinta puternica de a elibera un naduf pe care l-ai tinut pe suflet. Situatii complicate legate de familie e nevoie sa fie transate, clarificate, schimbate. Si acum e momentul sa vezi care sunt, nu reactiile, ci actiunile potrivite pentru a transforma contextul de viata, astfel incat nevoile tale emotionale sa fie satisfacute. Actiunea hotarata, adevarul, cuvantul sincer si direct, chiar daca dor, sunt instrumentele transformarii si creatiei.

Horoscop 15 iulie. Taur
Oricat ai incerca sa tii lucrurile sub control, aceasta zi iti arata ca e o iluzie sa crezi ca poti detine controlul si ca, in realitate, exista o logica si o intelepciune dincolo de asteptarile tale. O zi cu multe vorbe, multa emotie si situatii aparent dificil de gestionat, mai ales in ce priveste interactiunile cu cei din jur, comunicarea, relatiile cu institutiile. Si totusi, orice situatie vine la pachet si cu solutii, binecuvantari si resurse, prin urmare, depinde in ce directie alegi sa privesti si cum raspunzi fiecarui context.

Horoscop 15 iulie. Gemeni
Multa incarcatura astazi, in zona finantelor si a resurselor materiale proprii. Este momentul adevarurilor care nu mai pot fi ascunse, e vremea sa vezi cat de eficient esti si cat de corect te vinzi, astfel incat sa-ti acoperi nevoile si stilul de viata pe care ti-l doresti. Sa muncesti e una, sa muncesti constient de cine esti, de talentele tale si de cum pot fi evaluate si exploatate, e altceva. Asadar, frustrarea poate avea astazi un rol major, pentru ca te ajuta sa sapi mai adanc in constiinta si sa intelegi ceva nou despre tine si despre rolul pe care-l ai in relatiile tale.

Horoscop 15 iulie. Rac
O zi importanta care face parte dintr-un punct culminant al contextului de viata actual. Tensiunea interioara a tot crescut in ultima vreme si te afli in momentul in care totul capata caracter de urgenta. Stii ca te afli pe drum infundat si ca, oricat ai persista si te-ai forta sa inaintezi, nu mai exista un „inainte” pe acolo. Iar aceasta zi iti ofera exact situatiile de care ai nevoie, unele inconfortabile, care sa te motiveze sa-ti sufleci manecile si sa te apuci de schimbarile potrivite. Partea buna este ca incepi sa stii ce ai de facut si apar ideile si inspiratia necesare.

Horoscop 15 iulie. Leu
S-ar putea sa ai sentimentul ca duci toata lumea pe umerii tai si ca nu ai nici un control asupra evenimentelor care ti se deruleaza in fata ochilor, implicandu-te, absorbindu-te, parca fara drept de apel. Marea provocare pentru tine este, insa, rabdarea. Si solitudinea. Cu cat ai mai mult spatiu pentru tine, cu cat te zbati mai putin, cu atat mai usor vei primi raspunsurile pe care le astepti. E un moment propice pentru a trai mai mult in interior decat in exterior, pentru a intelege sursa reala a zbaterilor tale, dar si pentru a primi inspiratia iluminatoare.

Horoscop 15 iulie. Fecioara

Uneori, pentru a simti din nou ca traiesti si pentru a-ti recapata puterea si energia, e nevoie sa pui punct unor relatii sau situatii care te tin pe loc. Aceasta zi pune degetul pe rana si te ajuta sa vezi care sunt oamenii si/sau proiectele care se cer re-evaluate. Schimbarea este iminenta, noile inceputuri bat la usa, treaba ta este sa permiti sa fie creat spatiul necesar. Sa lasi sa plece tot ce nu e autentic si in acord cu tine, pentru a primi experiente mult mai implinitoare.

Horoscop 15 iulie. Balanta
Te afli intr-un punct de cotitura, atat din punct de vedere profesional, cat si in ce priveste viata personala, familia, caminul. Oricat te-ai zbate sa continui pe cale cunoscuta deja, stii si simti ca a venit vremea sa evaluezi sincer atat castigurile cat si costurile atitudinii tale de pana acum si sa echilibrezi palierele vietii tale, schimband prioritatile si abordarea. Una peste alta, se prefigureaza noi inceputuri profesionale, mai pline de sens si mai aproape de sufletul tau.

Horoscop 15 iulie. Scorpion
O zi care te provoaca testandu-ti convingerile, credinta, viziunea. E momentul sa te deschizi catre o noua perspectiva, sa vezi viata ta din alt unghi, iar pentru asta e necesar sa renunti la multe din punctele de vedere mostenite, invatate sau imprumutate. E posibil sa intrerupi, in aceste zile, o cale de cunoastere, pentru a imbratisa alta. Relatiile cu strainatatea sau experienta care vizeaza alte zari si culturi, pot reprezenta sursa motivatiei de a schimba macazul, mai ales profesional.

Horoscop 15 iulie. Sagetator
E posibil sa te simti lipsit de perspectiva sau sa te vezi pus in situatii limita legat de unele asocieri sau parteneriate. In sens mai profund, te afli de fapt in mijlocul unei transformari interioare, care are scopul de a te face constient de atasamentele create, de dependente si, in definitiv, de relatiile toxice pe care le-ai intretinut pana acum. Unele asteptari sau accesul la niste resurse materiale iti pot fi blocate astazi, sau pur si simplu nu te mai simti confortabil cand realizezi ca ai permis celorlalti sa te cumpere cu diverse favoruri. E timpul sa-ti recastigi autoritatea si autonomia.

Horoscop 15 iulie. Capricorn
Contextul astral aduce multa incarcatura emotionala pe axa relatiilor si parteneriatelor. Sunt zile de criza, dar contin un potential de edificare si transformare fantastic. Mai sensibil decat in mod obisnuit, ai grija sa nu te lasi impregnat cu emotiile si problemele altora, acum fiind esential sa te ocupi de tine, de relatia ta de cuplu si, probabil, de imaginea ta. Incearca sa nu iei nemultumirile celorlalti personal, uita-te la solutii si abordeaza totul cu intelepciune, fara a ascunde insa ceea ce simti cu adevarat.

Horoscop 15 iulie. Varsator
Totul pare sa se invarta in jurul sarcinilor cu care te-ai aglomerat in ultima vreme, dar si a relatiilor, atat de lucru, cat si personale. Viata de cuplu poate trece acum printr-o criza de transformare si e nevoie sa acorzi atentie acestui aspect, recunoscand unele adevaruri care stau ascunse in fiinta ta. E timpul pentru o re-evaluare atenta in acest sens si, poate, o schimbare a stilului de viata. In orice caz, se simte nevoia de ceva proaspat, nou, diferit.

Horoscop 15 iulie. Pesti
Pentru tine, iubirea, relatiile cu copiii, proiectele si creativitatea sunt o zona fierbinte in aceste zile. Lucrurile nu mai pot fi continuate in acelasi mod ca pana acum, devii constient in privinta a ceea ce-ti doresti dar si legat de ceea ce nu mai vrei in viata ta. De fapt, e momentul adevarului, e momentul sa recunosti ca ai facut o serie de alegeri pana acum, din spatiul „trebuie”, iar acestea ti-au rapit bucuria de viata si libertatea. Acum, e timpul sa schimbi aceste alegeri, in functie de ceea ce cere inima ta.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop