x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilnic, 6 octombrie 2015. Ceea ce astazi ti se spune iti va fi de folos mult timp de acum incolo

Horoscopul zilnic, 6 octombrie 2015. Ceea ce astazi ti se spune iti va fi de folos mult timp de acum incolo

05 Oct 2015   •   19:34
Horoscopul zilnic, 6 octombrie 2015. Ceea ce astazi ti se spune iti va fi de folos mult timp de acum incolo


Horoscop 6 octombrie. Berbec
Ceea ce ar trebui sa iti atraga atentia, astazi, este excesul de energie de care dispui. Fara ca aceasta sa fie investita pentru a-ti atinge un scop clar, sau directionata catre acesta intr-o maniera impecabila, te poti gasi intr-un haos pe care tu insuti l-ai provocat, amenintata fiindu-ti starea de bine sau, poate chiar sanatatea. Orice ai face, pastreaza-ti demnitatea.

Horoscop 6 octombrie. Taur
Cheltuielile pe care astazi le faci pentru casa in care locuiesti sau pentru o persoana de sex feminin, membra a familiei tale, iti pot aduce o multitudine de bucurii. Se pare ca este vorba de niste investitii pe termen lung, cu efecte benefice pentru tine. O zi in care oportunitatile nu iti lipsesc. Exclezi in toate domeniile care au legatura cu creatia, de aici si sfatul de a-ti petrece aceasta zi folosindu-ti harurile primite.

Horoscop 6 octombrie. Gemeni
Comunicarea cu cei care iti sunt dragi, mai ales daca este vorba despre persoana iubita sau despre copiii tai, iti va aduce cele mai mari bucurii, ceva ce de mult timp nu ai mai avut parte. Probleme pot aparea in relatia cu tatal tau sau cu fratele mai mare, insa si acestea pot fi rezolvate prin intermediul unui dialog civilizat. Fii atent la toate detaliile, doar observandu-le poti invinge.

Horoscop 6 octombrie. Rac
Cum, necum, tot pentru casa si familie alegi sa iti cheltuiesti veniturile. Va trebui sa fii cu bagare de seama, deoarece inca nu ai pus mana pe punga de bani din poveste, ceea care se reumple peste noapte... O zi in care cuvintele talepot fi taioase, mai ales daca incearca sa dea glas unei utopii. Stii foarte bine ca este nevoie de rabdare pentru a-ti atinge scopurile, de ce te grabesti inutil?

Horoscop 6 octombrie. Leu
Cam greu a-ti gasi astamparul, astazi. Se pare ca ti-ai gasit echilibrul intre realism si intuitie, fara a-ti mai face ganduri legate de ceea ce trebuie sa faci sau nu. In schimb, nevoia de securitate nu-ti da pace si ai senzatia ca, daca nu actionezi in aceasta directie, nu vei mai putea schimba deloc lucrurile, ulterior. Totusi, nu uita ca ce-i al tau este pus de-o parte.

Horoscop 6 octombrie. Fecioara
Curios din fire si atent peste masura, ai parte de o zi in care poti descoperi cam tot ceea ce pana acum ti-a fost ascuns, in familie, mai ales. Conditia este aceea de a nu irosi energia cu teme sau preocupari marunte, situatii din care nu poti obtine nimic bun. Atunci cand nu stii ce ai de facut, alege sa asculti de cei care sunt consilieri specializati.

Horoscop 6 octombrie. Balanta
Ceea ce astazi ti se spune iti va fi de folos mult timp de acum incolo, in conditiile in care persoana cu care discuti este fie o colega de la locul de munca, fie o persoana care te protejeaza, din anturajul tau. Nu te ascunde dupa deget in conditiile in care stii ca ai gresit. De asemenea, ar fi bine daca astazi si maine nu ai lua decizii in urma carora sa obtii rezultate definitive.

Horoscop 6 octombrie. Scorpion
Capabil sa obtii tot ceea ce iti doresti, manipulandu-i pe ceilalti cu rabdare, esti. De o judecata sanatoasa beneficiezi. Puterea nu-ti lipseste, mai ales cea mentala. Totusi, desi nu este una dintre cele mai bune zile de care ai avut parte, in ultima perioada, ai capacitatea de a straluci, in ochii tuturor. Nu-i asa ca-ti poti pastra seninatatea, uitand de tot ceea ce nu iti face placere?

Horoscop 6 octombrie. Sagetator
Carisma nu-ti va lipsi, astazi, mai ales in a doua parte a zilei - de altfel, abia atunci incepi sa te simti in apele tale, fericirea nelipsindu-ti. In schimb, bine ar fi daca nu te-ai lasa prada propriei trufii, deoarece riscul de a cheltui prea multe resurse pentru a-ti hrani o iluzie este destul de crescut. Incearca sa fii foarte atent cand faci alegeri, astazi.

Horoscop 6 octombrie. Capricorn
Cuvintele frumoase, insa nu cele care ascund minciuni, iti vor lumina chipul,astazi. Negresit, acestea vor veni de la cine nu te astepti, ca si ajutorul si sustinerea morala de care astazi ai parte. Ceea ce tu ai de facut, in schimb, este sa te concentrezi asupra elementelor principale ale problemeipe care trebuie sa o rezolvi. O zi in care poti separa cu usurinta graul de neghina.

Horoscop 6 octombrie. Varsator
Cand iti este cerut ajutorul, nu ezita sa il acorzi, mai ales daca persoana care ti-l cere este exact cel/cea pe care il/o iubesti. Si, daca acorzi acest ajutor, nu astepta sa primesti ceva in schimb; este o zi in care ai puterea de a fi sprijin pentru ceilalti, dand dovada de altruism neconditionat. La locul de munca prudenta iti este de folos, in orice context.

Horoscop 6 octombrie. Pesti
Circumstantele in care iti desfasori activitatea pot suferi schimbari, astazi, ceea ce nu este pe placul tau, oricat de adaptabila sau maleabila ar fi natura ta. Cu toate acestea, efectele sunt unele pozitive, mai ales in ceea ce priveste imaginea ta in ochii celorlalti. Se pare ca ceea ce astazi primesti este pe masura muncii depuse.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 6 octombrie horoscop