x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 10/11 noiembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

Horoscop de weekend, 10/11 noiembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

10 Noi 2012   •   00:11
Horoscop de weekend, 10/11 noiembrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla
Berbec
Relatiile parteneriale te solicita destul de mult la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Emotivitatea este la cote inalte, de aceea fii prudent si nu da frau liber primului impuls. Starile tale de spirit sunt fluctuante, existand riscul sa strici relatii bune. Totul porneste de la bani in aceasta perioada, in special de la banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii. Bine ar fi sa te bucuri de prezenta celor dragi si sa te detasezi de cotidian.

Taur
Se pare ca zilele acestea tot la serviciu ti le petreci. E adevarat ca iti face placere munca desfasurata in aceasta perioada, insa ai grija si de sanatatea ta. Relatiile colegiale sunt tensionate si ar fi bine sa iti vezi doar de treburile tale si sa ii lasi in pace pe ceilalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului urinar si cap. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna. De evitat weekend-ul acesta consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil! Alimenteaza-te corect, plimba-te in aer liber si dormi mai mult.

Gemeni
Tu ai chef de distractii si aventuri la sfarsitul acestei saptamani. Relatiile cu persoana iubita sunt tensionate, de aceea fii prudent. Este nevoie sa fii mai atent la doleantele celor dragi si sa le fii alaturi cand iti cer asta. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby, deoarece astrele iti accentueaza mult creativitatea si deschiderea catre arta. Organizeaza agape surpriza pentru cei dragi. Atentie ca prietenii nu privesc cu ochi buni viata ta amoroasa si succesele profesionale. Evita-le prezenta si orienteaza-ti eforturile mai mult catre cei apropiati.

Rac
Finalul saptamanii este potrivit treburilor gospadaresti. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente, pregatirea camarii pentru sezonul rece si reamenajarile spatiului locativ. Relatiile cu membrii familiei sunt bune, chiar daca pe alocuri mai pot aparea mici altercatii. Nostalgia copilariei si dorul de persoanjele ei vor predomina zilele acestea, dandu-ti un farmec aparte. Planifica vizite in locurile natale, intalneste-te cu rudele sau rezerva-ti momente pentru rasfoitul albumelor cu fotografii.

Leu
S-ar putea sa fii mai mult pe drumuri zilele acestea. Fie mergi in vizita la cineva apropiat, fie pleci intr-o calatorie de agrement. Atentie la drum, fii prudent si verifica detaliile calatoriei. Mai ales daca esti nevoit sa pleci in afara orasului. Pe de alta parte sunt momente bune pentru studiu, cercetari sau pentru a participa la un curs de scurta durata. Temele pot fi diverse, insa cele legate de arta si relatii umane vor avea mai mult succes. Bucura-te de acest minunat final de weekend alaturi de cei apropiati.

Fecioara
Tentatia cheltuielilor este la cote mari in acest weekend. Fii prudent, pentru ca exista riscul sa cumperi ce nu iti trebuie sau sa dai mai mult decat face. Pe de alta parte se pare ca iti vin bani sau cadouri. Ori primesti o suma de bani in urma desfasurarii unei activitai la un loc de munca, ori afli noutati legate de imbunatatirea salarizarii si a conditiilor de munca. Sunt aspecte bune, deocamdata pe zona banilor castigati din munca proprie, dar evita excesele si speculatiile. Pune ceva bani deoparte si fii mai atent pe ce cheltuiesti.

Balanta
Beneficiezi de multa energie zilele acestea si de un farmec irezistibil. Sunt momente bune pentru a te ocupa mai mult de corpul tau. Mergi la un salon de intretinere corporala, la o sala de gimnastica sau colinda magazinele in vederea innoirii garderobei. Pe de alta parte, gandeste-te pe indelete cum ti-ai putea imbunatati modul de relationare cu ceilalti. Atentie ca emotivitatea este la cote inalte si de aici si starile tale de spirit variaza frecvent. Bine ar fi sa iti revizuiesti prioritatile si sa te ocupi mai mult de treburile tale.

Scorpion
Esti foarte interiorizat la sfarsitul acestei saptamani. Retrage-te din forfota cotidiana, evita aglomeratiile si stai de vorba mai mult cu sufletul tau. Dumanii ascunsi iti pandesc miscarile, de aceea fii prudent. Mai ales la serviciu se contureaza conflicte greu de tinut in frau. Ocupa-te numai de treburile tale si fii cat mai discret cu ceilalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului urinar si cap, de aceea odihneste-te mult. De evitat zilele acestea consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Riscul erorilor este la cote inalte si cu greu se pot remedia.

Sagetator
Finalul saptamanii iti aduce in atentie prietenii. Sunt posibile intalniri agreabile, dialoguri fructuoase si vesti care mai de care mai interesante. Atentie ca unii te vor provoca, insa cu putin efort vei reusi sa te descurci excelent. De retinut ca traversam o perioada in care beneficiezi de prieteni si protectori interesanti si de folos. Profita de aceasta situatie, retine sfaturile si indemnurile primite, insa lasa deciziile majore pentru o alta perioada. Relatiile sentimentale sunt tensionate, dar evita sa te refugiezi doar in cele de prietenie. Acorda timp si spatiu si celor dragi.

Capricorn
Vrei, nu vrei, in weekend-ul acesta esti in vazul si auzul lumii. S-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene, cu persoane oficiale sau persoane cu functie. Fii prudent, comporta-te cuviincios si vorbeste scurt, direct si la obiect. Este posibil sa iti strici imaginea publica si chiar pozitia sociala. Pe de alta parte, deocamdata exista suficiente persoane sus puse care te sustin. Atentie ca familia nu vede cu ochi buni afirmarea ta sociala, astfel incat trebuie sa te descurci prin fortele proprii.

Varsator
Finalul acestei saptamani iti aduce vesti din strainatate. S-ar putea sa iei legatura cu cineva aflat departe de granitele tarii sau sa te ocupi de aspectele necesare unei calatorii. Fii prudent, pentru ca rasturnarile de situatie pandesc din umbra. Activitatile culturale iti pot linisti si rafina sufletul. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film sau participa la dezbateri pe teme spirituale. Sunt momente bune pentru schimb de informatii si pentru acumularea unora noi. Atentie la relatiile cu sefii si cum te prezinti in societate!

Pesti
Banii sunt preocuparea ta de la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca iti vin bani si favoruri de la altii, iar castigurile obtinute din munca proprie lasa de dorit. Bucura-te de ajutorul celorlalti, insa fii prudent si cheltuieste strictul necesar. Achita-ti datoriile de orice fel si pune si ceva bani deoparte. Atentie ca energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat dozeaza-ti eforturile. Gaseste un echilibru intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii, pentru ca numai asa iti vei gasi linistea interioara.

Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop