x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Însemnătatea anului 2018, din punct de vedere astrologic

Însemnătatea anului 2018, din punct de vedere astrologic

20 Dec 2017   •   13:40
Însemnătatea anului 2018, din punct de vedere astrologic

Horoscop 2018. Anul ce urmeaza va fi un an în două acte, din punct de vedere astrologic. 1 ianuarie vine cu lună plină în zodia Taur, activând axele asociate cu familia și casa, în general cu sentimentul de apartenență. potrivit allure.


Anul 2018 se concentrează pe transformări și apare chiar o ruptură între oameni și tradiții, care va aduce și tensiune. Această tensiune va dispărea odată cu eclipsa solară de pe 12 iulie, care va marca un nou început. 
În timp ce eclipsa din iulie va da startul unei noi povești, firul narativ de la începutul anului se va suprapune. Vara anului 2017 a ajutat la descoperirea nevoilor care trebuiau eliberate, iar vara anului 2018 va continua această etapă, eliberând toată tensiune inutilă. 
15 ianuarie, 14 aprilie și 12 septembrie sunt date care merită ținute minte, căci Jupiter se va conecta cu Pluto, formând o legătură cu adevărat magică și foarte rară. Astfel, evoluțiile vor fi posibile, iar schimbările importante, pozitive, vor avea loc. 
2018 este un an important pentru revitalizarea propriei persoane și va permite realizările care au întârziat să apară în ultimii ani. Este un an productiv în care adevărații războinici, din fiecare dintre noi, vor ieși la iveală. În plus, 2018 va aduce o mai bună înțelegere a modului în care trebuie să funcțiuoneze lucrurile din jurul nostru.
2018 va fi o adevărată definiție a modului în care trebuie trăită viața!
 

×
Subiecte în articol: horoscop 2018 astrologie