x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Iunie 2020: Romantism și pasiune. O lună de vis pentru trei semne zodiacale

Iunie 2020: Romantism și pasiune. O lună de vis pentru trei semne zodiacale

03 Iun 2020   •   14:15
Iunie 2020: Romantism și pasiune. O lună de vis pentru trei semne zodiacale
Sursa foto: Pixabay.com

Bine ați venit în luna iunie și în sezonul eclipsei. Solstițiul de vară, 21 iunie, este cel mai bun pentru a vă dedica pasiunilor voastre.

Deși poate părea dificil să vă detașați de haosul din jur, aceasta va fi cea mai romantică perioadă pentru câteva semne zodiacale, scrie elitedaily.com.

Dacă sunteți Gemeni, Balanță sau Vărsător vă așteaptă o lună de vis.

Cu nodurile lunare pe axa cunoașterii, Gemeni-Săgetător, există un accent pe diferența dintre informațiile pe care le-ați acumulat singuri și ceea ce ați fost învățați să credeți de-a lungul vieții. Deși ambele pot fi relevante, este important să aveți discernământ.

Prima eclipsă Gemeni-Săgetător, care are loc pe 5 iunie, vă va oferi oportunități pentru a vă elibera de credințele toxice, care nu mai corespund cu ceea ce vă doriți. 

În cea mai mare parte a acestei luni, Venus, planeta relațiilor, valorilor și plăcerii, se va afla într-o poziție provocatoare cu Neptun, planeta iluziei și iubirii universale, deci asigurați-vă că gândiți realist. Hipnotismul dintre Venus și Neptun vă va da strălucire și vă veți simți incredibil de fericiți. 

Gemeni

Obțineți certitudinea pe care ați căutat-o ​​și iubirea pe care o meritați. Este începutul unei noi ere. Cu Nodul Nord în semnul vostru și Nodul Sud trecând peste secțiunea din astrogramă responsabilă cu relațiile voastre, sunteți în sfârșit gata să le alegeți pe cele care vă ajută cel mai mult.  

Fiind luna în care v-ați născut, acum este momentul să le arătați celorlalți ce alegeri ați făcut și să vi se recunoască valoarea. Venus retrograd activează casa Eu-lui vostru și acum este momentul să vă înconjurați de oameni care vă tratează așa cum meritați, fie că este vorba de relații personale ori profesionale. 

Totul începe cu iubirea de sine, dar după eclipsa de Lună din Săgetător, pe 5 iunie, veți începe încet-încet să realizezi cine merită de fapt timpul și energia voastră.

Balanță

Pe lângă extinderea orizonturilor personale și explorarea necunoscutului, iunie vă va întâmpina cu noi oportunități și o perspectivă universală asupra lucrurilor. Eclipsa lunară din Săgetător, din 5 iunie, vă va activa casa a treia, a comunicării, iar acest lucru vă va aduce claritatea și perspectiva atât de necesare în următoarele două luni.

Practicarea atenției este esențială pentru bucuria voastră personală și același lucru este valabil și pentru viața amoroasă. De altfel, odată ce Marte intră în Berbec, pe 27 iunie, veți simți un val de energie și vitalitate în privința relațiilor. Această energie scârțâie însă, așa încât, să nu spuneți că nu v-am avertizat.

Vărsător

Sunteți mai carismatici și simțiți nevoia să cochetați în aceasă lună. Intrarea planetei Venus, pe 25 iunie, în casa dragostei, a creativității și pasiunii vă va face să credeți în dragoste.

Și în timp ce eclipsa de Lună din Săgetător, pe 5 iunie, va aduce probabil o schimbare puternică în casa prieteniei, nu se poate nega faptul că lumina reflectoarelor va fi pe voi.

Marte va intra în Berbec, în casa comunicării, pe 27 iunie, iar acest lucru vă va surprinde cu o explozie de energie, atât de necesară.

Deși poate părea un pic provocator în această perioadă de distanțare socială, Marte în Berbec ar putea stârni o atracție cu cineva din cercul vostru de prieteni sau poate din cartier. Întâlnirile pentru sex sunt foarte probabile, așa că mergeți mai departe și vedeți ce se întâmplă. 

×