x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Facebook lansează o platformă consacrată sportului

Facebook lansează o platformă consacrată sportului

21 Ian 2016   •   22:38
Facebook lansează o platformă consacrată sportului

Reţeaua de socializare Facebook a anunţat joi că va lansa o platformă de ştiri sportive, care le va permite utilizatorilor să comunice şi să comenteze pe marginea evenimentelor preferate din acest domeniu, transmite AFsportP.

Facebook Sports Stadium va oferi în direct scoruri ale meciurilor, va posta texte ale unor prieteni şi comentatori, precum şi link-uri pentru ca unele evenimente să poată fi urmărite în direct.

Noua platformă va fi "un loc dedicat experienţei sporturilor în timp real cu prietenii dvs. din lumea întreagă", spune şeful departamentului produse al Facebook, Steve Kafka, pe un blog oficial.

"Cu 650 de milioane de fani ai sporturilor, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se îndreaptă deja spre Facebook pentru a sărbători, deplânge şi vorbi cu prietenii lor şi alţi fani", adaugă el, precizând că platforma "dă senzaţia că te uiţi la meci cu prietenii, chiar şi când nu sunteţi împreună".

Serviciul va fi lansat în curând pentru fotbalul american, urmând să fie disponibil ulterior şi pentru ale sporturi, cum ar fi baschetul sau fotbalul. Va fi accesibil pe iPhone şi pe alte aparate în următoarele săptămâni, a promis Seva Kafka.

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: facebook sport