x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech In SUA au fost inventati "chilotii" inteligenti!

In SUA au fost inventati "chilotii" inteligenti!

10 Ian 2018   •   16:38
In SUA au fost inventati "chilotii" inteligenti!

Ceasuri si bratari inteligente, casa inteligenta, electrocasnice inteligente... Era, poate, timpul sa se ajunge si la imbracaminte inteligenta. Iar primul exemplu sunt chilotii inteligenti Myant Skiin.

 

Compania Myant, cu sediul in Statele Unite, a prezentat colectia de lenjerie intima inteligenta - chilotii Skiin, fabricati in variante pentru barbati si femei, vor permite proprietarilor sa simta un nou nivel de integrare cu lumea tehnologiilor avansate.

In general, chilotii inteligenti vor indeplini aceleasi functii precum bratarile inteligente. Adica respectiva lenjerie va urmari indicatorii biologici ai organismului, vor elabora grafice de activitate si vor supraveghea bioritmul purtatorului.

In acest scop, chilotii Skiin sunt echipati cu tot felul de senzori (pentru tensiune, puls, transpiratie, etc), dar si un termometru, alaturi de alte dispozitive de masurare. Toate legate la un program special instalat pe telefonul mobil.

Inventatorii sunt convinsi ca, intr-un viitor nu prea indepartat, lenjeria inteligenta va deveni o necesitate. Deocamdata insa, pretul ii cam tine la distanta pe eventualii cumparatori: un chilot, spre exemplu, costa intre 280 si 350 de dolari. 

×
Subiecte în articol: chiloti inteligenti sua tehnologie