x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste REVIEW. Radio Philips Retro, cu suport de iPhone/iPod

REVIEW. Radio Philips Retro, cu suport de iPhone/iPod

de Alexandru Radescu    |    18 Iul 2014   •   18:57
REVIEW. Radio Philips Retro, cu suport de iPhone/iPod

În 1955, Philips scotea pe piaţă aparatul de radio Philetta 254, obţinând un succes uriaş la acea vreme. Inginerii s-au gândit să readucă la viaţă acest model, adaptând totuşi la tehnologiile de azi şi la preferinţele utilizatorilor de electronice. Design-ul simplu a fost păstrat, cu un minimalism funcţional.

Nu am ezitat să primesc la teste acest echipament, fiind în continuare un fidel al FM-ului, începându-mi ziua cu posturi de radio şi volum acţionate manual.

Acest Miniradio original Philips oferă acum şi suport pentru produse Apple, respectiv iPhone/iPod. La acest model primit la teste andocarea a fost fixată în partea superioară, alte modele oferă suportul în partea frontală. Prin aceeaşi conexiune se asigură şi încărcarea iPhone/iPod, chiar în timpul redării audio, prin intermediul sistemului audio al echipamentului Philips. Radio-ul a fost dotat cu un sistemul Bass Reflex, oferind un bas destul de puternic, profund, sistemul audio fiind însă mono. În ceea ce priveşte andocarea, este compatibil cu iPhone 5/iPod nano gen. 7, iPod Touch gen. 5.

Butonul de pornire se află în partea frontală, metalizat, prin dublă acţionare făcându-se trecerea de la andocare iPhone/iPod la radio FM. Display-ul care arată frecvenţa, dar şi ora este poziţionat în partea opusă, ca un mare ochi cu afişaj electronic. Butonul de scanare frecvenţe este poziţionat în lateral, păstrându-se bătrâna rotiţă zimţată, pentru un aer retro total.

Sistemul audio Philips vine şi cu setare alarmă, cu mai multe funcţii, după preferinţe. Funcţia alarmă este fixată în partea superioară, lângă sistemul de andocare.

Echipamentul Philips Mini Radio original retro poate fi achiziţionat la un preţ de 600 de lei.




 


 


 


 


 


 


 

 

×