x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste REVIEW. Un monitor de Mondiale: LG LED 24M45HQ

REVIEW. Un monitor de Mondiale: LG LED 24M45HQ

de Alexandru Radescu    |    26 Iun 2014   •   17:10
REVIEW. Un monitor de Mondiale: LG LED 24M45HQ

Se ştie deja că evenimente precum Campionatul Mondial de Fotbal, Campionatul European sau Olimpiada, impulsionează vânzările de electronice, în special televizoarele (de mari dimensiuni) şi videoproiectoarele. Mai apar însă şi produse care “sparg” monotonia acestor reţete de business. Unul dintre acestea este un monitor LED precum LG 24M45HQ, pe care l-am avut la teste (în redacţie) chiar de la începerea CM de Fotbal din Brazilia, eveniment grandios încă în desfăşurare.
 
Să tot urmăreşti rezumatele, fazele importante, golurile (din resurse online sa galeriile de imagini) pe display-ul de 24 inci (60cm), unul cu tehnologie LED (unde “negrul este mai intens iar culorile prind viaţă”), cu o rezoluţie FullHD (1920x1080). Şi dacă vorbim de sport (sau acţiune), monitorul oferă un excelent timp de răspuns, respectiv 5ms.

Fiind vorba de un monitor utilizat la locul de muncă, acolo unde petrec cel puţin 8 ore/zi, o funcţie anume s-a dovedit de o importanţă majoră. Mă refer la butonul “Reader”, prin care se face ajustarea la Modul citire, în două trepte, dupa cum simte fiecare nevoia. Concret, se reduce lumina monitorului (cea albastră), şi astfel se protejează ochii. Eficienţa este maximă, la sfârşitul programului, pentru ochi.

Monitorul M45 asigură semnal Analog/Digital, port HDMI, dar nu este echipat şi cu Tuner TV.

Un alt atu al monitorului este la nivelul consumului. Avem de-a face cu un adevărat model Eco, fiind în clasa energetică A+ (Super Economisire Energie). Modelul LG M45 are un consum de 18W.

Preţul pentru LG 24M45HQ este în jur de 700 lei.



×