x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

VIDEO - Angajații Apple au probleme de adaptare în noul sediu. Cel puțin 3 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Autor: Oana Pavelescu 05 Mar 2018 - 15:19
VIDEO - Angajații Apple au probleme de adaptare în noul sediu. Cel puțin 3 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale


Angajații de la Apple Park au pobleme de acomodare în noul sediu care are forma unei nave spațiale.

Sediul central al Apple, care a costat în jur de 5 miliarde de dolari, le creează probleme angajaților care se ciocnesc de zidurile de sticlă.

În ciuda avertizărilor lansate de inspectorii în construcții că oamenii nu vor reuși să-și dea seama unde se termină ușile și unde încep zidurile, cel puți 3 angajați ai uriașei companii au avut nevoie de îngrijiri medicale încă din prima lună de când compania s-a mutat în noul sediu.

Apple Park este o clădire circulară uriașă din beton și sticlă, cu 4 nivele, creația arhitectului Norman Foster. Un record al clădirii este că aici a fost instalată cea mai mare bucată de sticlă curbată.

Bloomberg nota anul trecut că angajații care umblau prin sediu cu ochii în telefoane s-au ciocnit de nenumărate ori de zidurile de sticlă, ceea ce a dus la lipirea de buline galbene pe sticlă, însă acest lucru a fost în contradicție cu designul clădirii.

Conducerea Apple a decis să lipească pătrate pe zidurile de sticlă după modelul pe care îl utilizează în unele dintre magazinele companiei.

Citeşte mai multe despre:   apple park

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Serviciul de email marketing furnizat de