x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech VIDEO Ploaia a "ingenunchiat" cel mai mare salon de tehnologie din lume!

VIDEO Ploaia a "ingenunchiat" cel mai mare salon de tehnologie din lume!

11 Ian 2018   •   15:30
VIDEO Ploaia a "ingenunchiat" cel mai mare salon de tehnologie din lume!

Mai bine de doua ore nu a fost lumina la cea mai mare expozitie de tehnologie destinata consumului din lume, CES 2018, gazduita anual de orasul Las Vegas. Ploaia torentiala izbucnita miercuri ca din senin a scos din functiune unul dintre transformatoarele sistemului de alimentare cu energie electrica.

 

Dupa 5G, scurt-circutiul este cel mai important progres inregistrat anul acesta la CES, au comentat oamenii de la Intel pe blocurile oficiale ale companiei. Fabricanul de biscuiti Oreo s-a grabit, la randul lui, sa anunte ca produsele sale sunt bune si pe intuneric.

Unii dintre participantii la importantul eveniment au incercat sa lucreze la lumina smartphone-urilor si tabletelor, dar cele mai multe dintre companii nu au resuit sa-si prezinte realizarile fara curent electric. In acest context, jurnalistii s-au grabit sa faca haz de necaz, anuntand lanterna si bateriile drept cele mai "populare noutati" de la CES 2018.

Ploaia i-a dat serioase batai de cap gigantului Google, incapabil să-şi deschidă standul in aer liber, în prima zi a târgului, partial inundat. Apă picurând de pe acoperiş a fost raportată şi în alte părţi ale salonului expoziţional din Las Vegas.

Compania a făcut cunoscut incidentul pe retelele de socializare, menţionând că a recurs la ajutorul său virtual, Google Asistent, pentru a verifica prognoza meteo. "Hei, Google, cum va fi vremea la Las Vegas mâine?", se putea citi într-o postare pe contul de Instagram al companiei. "Câteva picături de apă la #CES2018 nu ne pot împiedica să ne jucăm - rămâneţi pe frecvenţă pentru mai multe vizionări de pe Google Assistant Playground".dezvăluie produse ce vor revoluţiona modul în care trăim, lucrăm şi ne jucăm''. "De la ultimele vehicule autonome, oraşe inteligente, Inteligenţă Artificială (AI), tehnologie sportivă, robotică, tehnologie de sănătate şi fitness şi multe altele, inovaţia la CES 2018 va stimula dezvoltarea afacerilor globale, noi locuri de muncă şi noi pieţe în întreaga lume", a spus Shapiro.

Pe intuneric!

×
Subiecte în articol: ces tehnologie ploaie las vegas