x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Preşedintele executiv al Google face o PREVIZIUNE ŞOCANTĂ! Ce urmează să se întâmple cu Internetul

Preşedintele executiv al Google face o PREVIZIUNE ŞOCANTĂ! Ce urmează să se întâmple cu Internetul

23 Ian 2015   •   14:44
Preşedintele executiv al Google face o PREVIZIUNE ŞOCANTĂ! Ce urmează să se întâmple cu Internetul

Președintele executiv al Google, Eric Schmidt, a dat un răspuns cel puțin șocant când a fost întrebat cum va evolua în viitor internetul. "Vă voi răspunde foarte simplu: Internetul o să dispară", a declarat Schimdt în cadrul Forumului Economic de la Davos.

"Vor fi atât de multe IP-uri...atât de multe dispozitive, senzori, lucruri pe care le veți purta și cu care veți interacționa, încât nici nu le veți mai simți. Vor fi cu dumneavoastră tot timpul, vor face parte din voi. Imaginați-vă că intrați într-o cameră care este dinamică și că interacționați cu lucrurile care se află în acea cameră. Viitorul ne arată o lume foarte personalizată și extrem de interactivă", a mai spus Eric Schmidt, potrivit Russia Today.

Tehnologia ne servește pe noi și nu invers


În 2011, Eric Schmidt declara că "în viitor, computerele ne vor permite sa petrecem mai mult timp alaturi de cei dragi". "Oamenii sunt confuzi in privinta internetului. Multi au impresia ca ceva rau se va intampla, cand de fapt vom avea de-a face numai cu lucruri bune. In viitor, computerele ne vor permite sa petrecem mai mult timp alaturi de cei dragi. Vom avea parte de o explozie de creativitate, nu vom mai uita niciodata nimic pentru ca toate informatiile vor fi stocate in computerele noastre. Nu ne vom mai rataci niciodata pentru ca telefonul nostru va sti oricand unde ne aflam. Vom putea intelege Pamantul si natura mai bine si efectele noastre asupra lor, vom putea comunica in orice limba", spunea atunci șeful Google într-un discurs susținut la Universitatea Humboldt din Berlin.

În 2013, Eric Schmidt era optimist cu privire la viitor. El credea că se va dezvolta un sistem care va proteja imaginea online a oamenilor, dar asta va depinde de fiecare ţară, de fiecare cultură. Schmidt spunea că trecutul online al unei persoane nu trebuie să fie motiv de teamă în prezent sau în viitor, tocmai de aceea un buton de ştergere a informaţiilor ar fi necesar.

Cititi si:

SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)
 

Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL!

Înregistrarea care i-a BULVERSAT pe cercetători: Ce a descoperit un puşti pe fundul oceanului. "Este un document-video unic!" (VIDEO)(VIDEO)


×