x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Probleme cu paginile de Facebook: Numeroşi utilizatori nu-şi mai pot accesa conturile

Probleme cu paginile de Facebook: Numeroşi utilizatori nu-şi mai pot accesa conturile

13 Ian 2017   •   20:48
Probleme cu paginile de Facebook: Numeroşi utilizatori nu-şi mai pot accesa conturile

Ziua de vineri 13 este cu ghinion pentru cea mai populară reţea de socializare din lume, serviciul britanic de monitorizare DownDetector.uk anunţând că numeroşi utilizatori din întreaga lume nu-şi mai pot accesa paginile de Facebook, informează express.co.uk şi metro.co.uk.

Conform DownDetector, numeroşi britanici au început să raporteze probleme de utilizare a reţelei de socializare în cursul acestei după-amieze. Probleme similare au fost semnalate şi din alte părţi ale Europei, în special în vest şi din SUA.

Utilizatorii se pot conecta la Facebook, dar postările recente nu mai apar în News Feed şi pe Timeline. Utilizatorii care încearcă să reîncarce pagina de News Feed în aplicaţia Facebook pentru dispozitive mobile primesc un mesaj de eroare în reţea.

Aceste probleme îi afectează atât pe utilizatorii care accesează Facebook de pe sistemele desktop sau laptopuri, cât şi pe cei care folosesc aplicaţia pentru telefoanele mobile şi tablete.

Site-ul metro.co.uk susţine că mai afectate sunt profilurile Facebook ale firmelor şi companiilor şi nu cele ale utilizatorilor obişnuiţi.

Numeroşi utilizatori de Facebook au apelat la Twitter pentru a-şi exprima nemulţumirile cu privire la aceste probleme. "Se pare că a picat Facebook-ul! Pot să-mi văd poza de pe wall şi cam atât. Şi alţii au această problemă" a scris un utilizator pe Twitter.

Alţi utilizatori au recurs la glume: "Rugăm persoana care s-a împiedicat şi a smuls cablul de alimentare al serverului principal Facebook Group să-l bage înapoi în priză! Mulţumim".

Deocamdată Facebook nu a oferit niciun fel de informaţii cu privire la cauza acestor probleme şi cât timp va trece până la remedierea lor.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: facebook