x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Adio riduri! O băutură inventată de NASA, menită să-i protejeze pe astronauţi, are efecte miraculoase pentru ten (VIDEO)

Adio riduri! O băutură inventată de NASA, menită să-i protejeze pe astronauţi, are efecte miraculoase pentru ten (VIDEO)

28 Mai 2012   •   12:00
Adio riduri! O băutură inventată de NASA, menită să-i protejeze pe astronauţi, are efecte miraculoase pentru ten (VIDEO)

NASA a inventat o bautura "spatiala" pentru a-i proteja pe astronauti de radiatiile din spatiu. Se pare insa ca bautura produsa de cercetatori are efecte miraculoase pentru ten, in lupta cu ridurile si cu petele de pe piele provocate de radiatiile ultraviolete.

Potrivit nydailynews.com, lichidul a fost produs la Universitatea Utah si se numeste AS10. A fost testat deja pe 180 de voluntari care n-au mers niciodata in spatiu si, dupa patru luni de zile, petele de pe piele provocate de radiatiile UV au fost reduse cu 30%, iar ridurile cu 17%.

Bautura este un amestec de mai multe fructe exotice, printre care acaí, acerola, cactusul opuntia, struguri, ceai verde, rodie, Myrica rubra si cupuaçu. Bautura este extrem de bogata in vitamine si antioxidanti.

Dermatologul Sam Bunting a realizat mai multe analize ale pielii participantilor, care au confirmat efectele benefice ale bauturii.

×
Subiecte în articol: riduri astronauţi bautura nasa pete piele