x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Astronautul Buzz Aldrin a avut dreptate! "E acolo o chestie ciudată, neobișnuită pentru un obiect cosmic atât de mic"

Astronautul Buzz Aldrin a avut dreptate! "E acolo o chestie ciudată, neobișnuită pentru un obiect cosmic atât de mic"

15 Dec 2016   •   10:16
Astronautul Buzz Aldrin a avut dreptate! "E acolo o chestie ciudată, neobișnuită pentru un obiect cosmic atât de mic"

Cunoscutul ufolog Scott K. Waring a anuntat ca a descoperit o baza extraterestra pe Phobos, satelitul sub forma de cartof al Planetei rosii, care face o rotire completa in jurul lui Marte la fiecare sapte ore.

Inca din 2009, legendarul astronaut american Buzz Aldrin, al doilea om care a pus piciorul pe suprafata Lunii, a vorbit despre necesitatea de a vizita acest satelit al planetei Marte.

"Este acolo o chestie ciudata, un fel de monolit. O structura teribil de neobisnuita pentru o obiect  cosmic atat de mic", a explicat Aldrin. Cand a fost intrebat cine ar fi putut ridica o astfel de structura pe Phobos, Buzz dat un raspuns "filosofic": "Considerati ca l-a pus Universul".

Dupa aceste cuvinte, numeroasa armata a ufologilor s-a napustit in cautarea misteriosului monolit, astfel ca inalta structura dreptunghiulara a fost catalogata drept baza a extraterestrilor.

Scott Waring a mers mai departe, analizand fotografii noi prezentate de Agentia spatiala europeana, ESA, in 6 decembrie 2016. Printre ele s-a numarat si una de pe Phobos.

Mai multe detalii, pe incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: buzz aldrin marte phobos monolit