x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Neonul fură sufletul!

Neonul fură sufletul!

18 Mai 2007   •   00:00

Cercetări asupra tuburilor fluorescente au relevat un aspect ignorat pănă acum: acestea pot "scoate" sufletul dintr-un om, la propriu! Ele conţin vapori de mercur şi ai altor gaze neferoase despre care nu se cunosc detalii. Un curent electric propagat in interiorul unui tub determină atomii de mercur să emită radiaţii ultraviolete invizibile.

Inlocuirea tuburilor fluorescente cu becuri poate avea efecte nebănuite

Cercetări asupra tuburilor fluorescente au relevat un aspect ignorat pănă acum: acestea pot "scoate" sufletul dintr-un om, la propriu! Ele conţin vapori de mercur şi ai altor gaze neferoase despre care nu se cunosc detalii. Un curent electric propagat in interiorul unui tub determină atomii de mercur să emită radiaţii ultraviolete invizibile. Teoretic, acestea nu părăsesc niciodată tubul, potrivit alchimistului german Karl von Skall. "Lumina suplimentară" absoarbe particule din mediul inconjurător, inclusiv cele ce compun energia umană, numită de unii "suflet". Alchimistul a emis o teorie potrivit căreia un tub fluorescent nu reprezintă doar un simplu dispozitiv de iluminare, ci şi un "aparat pentru captarea şi păstrarea sufletului".

FURTUL DE SUFLETE. Un exemplu al efectelor malefice ale tuburilor fluorescente s-a petrecut in anii ’70, după introducerea tuburilor cu lumină neagră. Tinerii din lumea intreagă işi decorau camerele cu postere ce ilustrau tuburi negre. Unii credeau că posterele aveau efecte halucinogene, alţii fiind de părere că tuburile induceau un comportament straniu in răndul tinerilor. Prin urmare, tuburile cu "lumină neagră" au fost interzise. Studii recente sugerează că tuburile fluorescente "şterg" umbrele siluetelor umane, datorită unor particule, ctonii, ce nu au fost descoperite incă practic, fiind intuite doar teoretic. Acestea bombardează oamenii aflaţi sub tuburile fluorescente, străpungăndu-le aura energetică şi "furăndu-le" sufletul, pe care-l inlocuiesc cu propriile structuri automate fără viaţă. Un procedeu simplu poate demonstra "furtul de suflete"

Un om care a stat un timp sub un tub fluorescent aprins, apropiind măna de un tub stins, il poate aprinde, chiar şi parţial. Von Skall crede că tulburările de vedere şi oboseala acuzate de persoanele care lucrează in apropierea tuburilor fluorescente sunt dovezi in sprijinul ipotezei sale. El crede că particulele ce alcătuiesc sufletul "părăsesc" corpul prin pupilă, solicitănd irisul şi producănd oboseala. Cea mai periculoasă situaţie pentru oameni apare atunci cănd tuburile pălpăie şi, in final, se sting. Vaporii de mercur se amestecă şi se "incarcă" cu aura şi sufletul uman.

NEWS

CĂINE TELEPAT. Potrivit stăpănului său, Horst Leipzig, un căine din Rasa "Similkameen Terrier", pe nume Rusty, are proprietăţi telepatice. Patrupedul, in vărstă de şase ani, poate transmite găndurile sale lui Leipzig, făcăndu-l pe acesta să inţeleagă exact ceea ce doreşte. Horst mărturiseşte că Rusty este un căine foarte ciudat. Incă de cănd el şi soţia sa, Greta, l-au adoptat de la un adăpost pentru animale, şi-au dat seama că este un patruped neobişnuit.

TEATRE BĂNTUITE. Unele fantome par a prefera ca locuri de băntuit imobile ce adăpostesc teatre sau opere. Spectrele "comunică" cu realizatorii spectacolelor, putănd să aducă noroc sau ghinion artiştilor care evoluează pe scenă. Stafiile par mai interesate de "fenomenul artistic" in prezent, decăt erau in viaţa reală. Printre cele mai faimoase teatre băntuite se numără: "Drury Lane Theatre"
din Londra, al doilea ca vechime din capitala britanică, construit in 1663; "Avon Theater" din Illinois, Statele Unite, ridicat in 1916; Opera din Port Elizabeth, Africa de Sud, inaugurată in 1862.

×
Subiecte în articol: mistere ştiinţă mistere