x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Net zoom

Net zoom

de Jurnalul National    |    17 Apr 2008   •   00:00

http://www.flowers-and-garden.com/

Pe site-ul Flowers-and-garden puteţi afla de ce plante aveţi nevoie pentru a atrage fluturii şi pentru a crea grădina perfectă. După o iarnă lungă, e timpul pentru grădinăritul de primăvară şi pentru a da naştere celei mai colorate grădini cu ajutorul a cîtorva sfaturi. Cei care nu au un spaţiu deschis în care să planteze flori găsesc aici sfaturi pentru o adevărată grădină de interior.

 

http://www.backyardgardener.com/

BackyardGardener. com este o sursă informaţională creată în 1996 pentru a veni în ajutorul celor care vor să-şi construiască un colţ de natură în apropierea casei. Cei interesaţi găsesc aici informaţii din experienţa proprie a creatorilor site-ului despre toate tipurile de grădini, despre flori, copaci, legume, fîntîni şi pietre cu care îşi pot înfrumuseţa spaţiul propriu. Aici se găseşte, de asemenea, şi cea mai mare enciclopedie a plantelor din lume, care cuprinde informaţii despre 38.000 de plante.

 

http://www.rose-roses.com/

Rose-roses.com este un site despre trandafiri, care conţine o mulţime de informaţii despre cum trebuie îngrijiţi aceştia. După cum spun şi creatorii site-ului, adevăraţi fani ai acestor plante, “aici găsiţi tot ce există despre trandafiri, iar dacă nu avem aici totul, atunci vă oferim link-uri”. În diversele secţiuni online vizitatorii pot descoperi fotografii cu majoritatea soiurilor de trandafiri, articole şi sfaturi.

 

http://www.gardeningtours.com/pictures.htm

O serie de fotografii făcute în marile grădini botanice ale lumii. Delectează-te cu imagini din grădini botanice din Nisa şi Florenţa, din China sau din America într-o colecţie de imagini adunate pe parcursul a 11 ani de autorii site-ului. În plus, citeşte părerile celor care le-au vizitat şi află care este atmosfera în cadrul tururilor reale de vizitare a acestor grădini celebre, organizate tot de autorii site-ului.

 

 

http://www.trandafirul.ro/

Trandafirul.ro este site-ul românesc cu cele mai importante informaţii despre familia rozaceelor, de la istoric pînă la sfaturi de îngrijire. Aici puteţi afla mai multe despre arta florală şi despre cum să realizaţi cele mai frumoase buchete de flori. Plantarea, întreţinerea, combaterea de boli şi dăunători, tăierea şi înmulţirea sînt categoriile pe care vizitatorii interesaţi de cultura trandafirilor le pot accesa. Există o secţiune a site-ului care prezintă pentru vizitatorii pofticioşi cele mai cunoscute reţete culinare cu trandafiri, dar şi cele mai bune tratamente care utilizează această plantă.

 

http://gardening.about.com/

O colecţie de informaţii utile pentru cei pasionaţi de grădinărit. Află de pe acest site care sînt ultimele ştiri în domeniu, iar dacă eşti începător, aici găseşti toate etapele pe care trebuie să le urmezi pentru a întreţine o grădină, de la plante pînă la problemele pe care le poţi întîmpina din cauza insectelor. În plus, găseşti informaţii şi despre plantele de apartament.

 

http://www.taunton.com/finegardening/

Un site captivant care te învaţă cum să te ocupi de plantele din grădina ta. Îţi pune la dispoziţie un ghid al plantelor în care informaţia este structurată pe diverse categorii, ajutîndu-te astfel cu sfaturi, încît să ai parte de o grădină înfloritoare. Aici găseşti şi o serie de filmuleţe care îţi arată de ce tratamente au nevoie plantele tale pentru a fi bine întreţinute.

 

 

http://www.organicgardening.com/

OrganicGardening este un site specializat, care te învaţă cum să duci o viaţă sănătoasă consumînd cele mai bune alimente. Interesant este faptul că nu te învaţă ce să cumperi, ci te învaţă ce şi cum poţi cultiva în propria grădină fără ajutorul substanţelor chimice, al fertilizatorilor şi pesticidelor sintetice. Organizat exemplar, site-ul îţi oferă sfaturi şi indicii pentru cultivarea multor tipuri de legume, flori şi fructe. Pentru iubitorii de natură care nu beneficiază de avantajul deţinerii propriei grădini, creatorii site-ului oferă şi tehnici de îngrijire a plantelor de apartament.

×
Subiecte în articol: zoom pe net