x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Rămăşiţe umane, descoperite în stomacul unui rechin capturat în largul insulei Réunion

Rămăşiţe umane, descoperite în stomacul unui rechin capturat în largul insulei Réunion

28 Dec 2019   •   17:00
Rămăşiţe umane, descoperite în stomacul unui rechin capturat în largul insulei Réunion

Rămăşiţe umane, aparţinând probabil unui caiacist în vârstă de 70 de ani, au fost găsite în stomacul unui rechin tigru pescuit în largul localităţii Saint-Leu, în vestul insulei franceze Réunion din Oceanul Indian, au anunţat vineri autorităţile citate de agenţia AFP.

Rechinul mascul cu o lungime de 3,5 metri, pescuit joi seara, a fost autopsiat vineri dimineaţă de oameni de ştiinţă de la Centre de Sécurité Requin (CSR).

Potrivit unei surse apropiate acestui caz, au fost găsite două braţe, precum şi o brăţară. Aceasta din urmă a fost identificată de familia unui caiacist dispărut la 12 decembrie în laguna Saline (vest).

În acest stadiu nu este încă posibil să se stabilească dacă decesul s-a produs prin înec sau în urma atacului rechinului.

O descoperire similară a fost făcută la data de 6 noiembrie, când o mână şi un antebraţ au fost găsite în stomacul unui rechin tigru capturat în largul Saint-Gilles (vest). Ancheta a stabilit ulterior că aceste rămăşiţe aparţineau unui turist scoţian dispărut cu două zile în urmă în timp ce înota în laguna Hermitage (vest).

AGERPRES

 

×