x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Show spumos la malul mării

Show spumos la malul mării

de Catalina Iancu    |    23 Iul 2010   •   00:00
Show spumos la malul mării

Ce poate fi mai relaxant decât o prezentare de modă la malul mării? Cătălin Botezatu a organizat recent un show mixt pe plaja Café del Mar din Mamaia. Designerul a pus în scenă o prezentare specială în care a îmbinat ideea de lux extrem: costume elegante masculine, rochii de seară, dar şi lenjerie intimă masculină asortată la mănuşi de piele şi ciorapi până la genunchi.

A făcut furori unul dintre manechine, "poliţistul" Sergiu, care a urcat pe catwalk cu o sticlă gigant de şampanie de 10 litri, dar şi un model care a purtat o rochie roşie transparentă, foarte sexy. De altfel, show-ul s-a desfăşurat sub semnul G.H. Mumm, întreg spectacolul fiind o spumoasă prezentare de lux şi rafinament. S-a aliniat tabloului chiar şi celebrul designer, acesta apărând la final în costumaţie de plajă, cu pantaloni scurţi Louis Vuitton şi cămaşă roz, creaţie proprie.
Seara târziu, într-un club din Mamaia, petrecerea a continuat cu o prezentare de modă haute couture semnată de acelaşi creator de modă, show care a impresionat audienţa.

×
Subiecte în articol: special observator mistere ştiinţă