x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Un mogul rus a găsit soluţia nemuririi! Vom putea trăi veşnic, merge prin pereţi şi călători cu viteza luminii (VIDEO)

Un mogul rus a găsit soluţia nemuririi! Vom putea trăi veşnic, merge prin pereţi şi călători cu viteza luminii (VIDEO)

20 Iul 2012   •   13:10
Un mogul rus a găsit soluţia nemuririi! Vom putea trăi veşnic, merge prin pereţi şi călători cu viteza luminii (VIDEO)

Dmitry Itskov, un mogul media rus in varsta de 31 de ani, detine formula nemuririi: construieste roboti (el crede ca asta nu va dura mai mult de 10 ani) care pot gazdui creierul uman si ii pot pastra constienta in functiune pentru totdeauna.

"Acest proiect este drumul catre nemurire", declara Itskov, care a contactat mai multi miliardari rusi pentru a le oferi posibilitatea de a trai vesnic, transplantandu-le creierul in carcasa unor roboti, scrie infiniteunknown.net.

"Echipa pe care am angajat-o incearca acum sa construiasca un centru de cercetare international, unde cei mai valorosi oameni de stiinta sa poata analiza aceasta posibilitate si in final sa descopere o cale de a transfera constienta individuala a unei persoane intr-un corp artificial, obtinand astfel nemurirea cibernetica", mai spus Itskov.

El crede ca oamenii nu se vor mai teme de boli sau de moarte si ca este gata sa demonstreze oricui ca ideea sa este cat se poate de realista.

"In prima faza, vrem sa construim un nou corp pentru oameni. Dupa aceea planuim sa transplantam creierul unei persoane in noua sa carcasa, iar in final speram sa transferam mintea oamenilor in trupuri holografice. Astfel, vom putea merge prin pereti, calatori cu viteza luminii si face multe alte lucruri care acum ni se par imposibile. In urma nu cu mult timp, oamenii credeau ca functionarea internetului este imposibila. Privesc Avatarul in aceeasi lumina. Acum , ideea este noua si radicala. Dar nu va fi mereu asa", a conchis mogulul rus.

×