x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Un utilizator YouTube are dovada pe care NASA o ascunde: OZN-uri, observate în apropierea Soarelui (VIDEO)

Un utilizator YouTube are dovada pe care NASA o ascunde: OZN-uri, observate în apropierea Soarelui (VIDEO)

11 Mai 2012   •   09:53
Un utilizator YouTube are dovada pe care NASA o ascunde: OZN-uri, observate în apropierea Soarelui (VIDEO)

Un utilizator YouTube sustine ca a gasit dovada ca NASA ascunde dovada existentei extraterestrilor deoarece nava agentiei care monitorizeaza Soarele si-a oprit comunicatiile dupa ce monitoarele au inregistrat un OZN pe feed-ul video.

In 5 mai, userul "rob19791" a postat pe YouTube un clip care infatisa un "obiect" care plana langa Soare. Imaginile au fost luate din materialul video pe care Observatorul Heliospheric l-a trimis pe Terra si care a fost publicat online.

"Urechile" NASA sunt insa prea surde sa auda, chiar si dupa ce alte doua aparatii similare au fost "demascate cu explicatii simple", scrie Daily Mail.

Imaginile arata cum un obiect in forma de piramisa planeaza deasupra Soarelui. O zi mai tarziu, NASA opreste feed-ul video al navei. "NASA nu vrea ca noi sa vedem ce se intampla. Nu vrea sa ne mai uitam la Soare", afirma utilizatorul YouTube.

Este a treia oara, in ultimele luni, cand cei care urmaresc cu atentie fenomenul atrag atentia asupra dovezilor existentei OZN-urilor, produse chiar de echipamentele de monitorizare ale NASA.



×
Subiecte în articol: nasa soare youtube extraterestri ozn