x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă ZIUA CÂND A MURIT IISUS: Data exactă a CRUCIFICĂRII Mântuitorului, stabilită pe baza activităţii seismice

ZIUA CÂND A MURIT IISUS: Data exactă a CRUCIFICĂRII Mântuitorului, stabilită pe baza activităţii seismice

26 Mai 2012   •   15:07
ZIUA CÂND A MURIT IISUS: Data exactă a CRUCIFICĂRII Mântuitorului, stabilită pe baza activităţii seismice

Oamenii de stiinta au verificat datele seismice, geologice si astrale existente din acea perioada pentru a afla ziua cea mai probabila in care a fost rastignit Iisus.

Geologul Jefferson Williams, de la Supersonic Geophysical, si colegi de la Centrul German de Cercetare al Geologiei au studiat mostre de sol de pe langa plaja Ein Gedi, apropiata de Marea Moarta, inforemaza Daily Mail.

Cercetatorii au mers pana la straturile mai adanci de sol pentru a descoperi doua cutremure insemnate. Unul dintre cutremure s-a intamplat in anul 31 I.e.n, iar celalalt in undeva in perioada 26-36 E.n.

William a mentionat ca cel de-al doilea cutremur a avut loc in timpul cand Pilat din Pont era procuror in Iudeea. El a precizat ca se stia ziua si luna, dar nu si anul cu exactitate.

Dupa ce a pus cap la cap toate informatiile, din Biblie, astronomice si geologice, el considera ca data cea mai probabila a crucificarii lui Iisus a fost 3 aprilie 33.

(MEDIAFAX)

×