x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 10 amenintari informatice majore ale anului 2013

10 amenintari informatice majore ale anului 2013

de IncomeMagazine    |    01 Ian 2013   •   08:36
10 amenintari informatice majore ale anului 2013
Sursa foto: www.jupiterimages.com

 Anul 2013 va aduce noi pericole ce vor schimba mediul informatic actual. Afacerile cu software periculos vor trece la un nou nivel de internaţionalizare, iar viruşii moderni vin traduşi în mai multe limbi, pentru a acoperi zone geografice mari şi pentru a atrage mai uşor utilizatorii.

’’În acest moment există câteva tipuri de ameninţări de tip ransomware care folosesc această tehnică şi ne aşteptăm ca acestea să devină frecvente pe parcursul anului viitor’’, declara Cătălin Coşoi, Chief Security Strategist la Bitdefender, unul din liderii industriei de securitate.

Avertismente asupra cresterii modalitatilor de atacyri informatice emit si specilistii de la Kaspersky Lab. In viziunea acestora, anul viitor lumea IT&C si industria de consumer electornics se vor confrunta cu 10 mari amenintari la adresa lor. Astfel, cele mai importante previziuni pentru anul viitor includ o crestere a numărului de atacuri cu ţintă predefinită, de operaţiuni de spionaj cibernetic şi de atacuri între state, un impact mai mare al hackerilor activişti, dezvoltarea controversatelor instrumente de supraveghere „legală” şi o creştere a numărului de atacuri ale infractorilor cibernetici împotriva serviciilor care se desfăşoară în cloud, potrivit expertilor Kaspersky Lab.

Citeste AICI despre cele 10 amenintari informatice majore ale anului 2013

×
Subiecte în articol: amenintari informatice