x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 360Cities lansează Panoramic World photo App pentru iPad

360Cities lansează Panoramic World photo App pentru iPad

20 Mar 2013   •   10:11
360Cities lansează Panoramic World photo App pentru iPad
Creaţi imagini panoramice direct pe iPad-ul vostru. Accesaţi baza de date cu imagini panoramice unică a 360Cities

Praga, 19 martie 2013 – 360Cities, cea mai mare colecţie de fotografii panoramice incredibile, georeferenţiate, de pe internet, anunţă lansarea aplicaţiei sale optimizate Panoramic World iPhone App, care le permite utilizatorilor de iPad să creeze şi să distribuie propriile lor panorame, precum şi să vizioneze sute de mii de imagini panoramice uluitoare, de 360o, de pe 360cities.net

"Aplicaţia Panoramic World iPad photo App pe care o lansăm azi le va permite oamenilor să facă propriile lor fotografii panoramice cu locurile lor favorite, din propriile lor cartiere sau din timpul călătoriilor, şi să le distribuie pe 360cities.net, cea mai mare comunitate de fotografi de panorame din lume," a declarat Bruce Pales, CEO al 360Cities.

360Cities Panoramic World este o abordare captivantă pentru crearea si distribuirea de panorame cu prietenii şi familia. Panoramele pot fi distribuite pe Facebook, Twitter, Foursquare şi pe 360cities.net, cea mai mare şi în cea mai rapidă creştere comunitate de fotografi de panorame din lume.
360Cities Panoramic World conţine panoramele interactive a mii dintre cei mai buni fotografi de panorame de pe glob, ale căror panorame prind viaţă pe iPad ca niciodată până acum, şi dispune de vizionare 'sensibilă la mişcare', ceea ce le permite utilizatorilor să se deplaseze în interiorul panoramei prin simpla mişcare a iPad-ului lor.

Versiunea optimizată a Panoramic World iPad App pe care 360Cities o lansează azi este o variantă adusă la zi şi îmbunătăţită a iPhone App care a fost lansată în decembrie 2012 şi care a fost comercializată de atunci în peste 70 de ţări, prin intermediul iTunes App Store. 
Despre 360Cities

360Cities.net este cea mai mare colecţie de fotografii panoramice uluitoare, georeferenţiate, de pe internet, create de o reţea de mii de fotografi experţi în panorame din întreaga lume. Prin intermediul parteneriatelor cu Google Earth, Microsoft, Nokia Maps şi Flipboard, conţinutul de pe 360Cities.net este prezentat unui public global.

360Cities oferă licenţe comerciale pentru vasta sa bibliotecă de conţinut 360o de înaltă calitate pentru principalii editori digitali, printre care The Sunday Times Online, Daily Mail, Die Welt şi McGraw-Hill, precum şi pentru principalele agenţii de publicitate, dezvoltatorii de aplicaţii pentru telefoanele mobile şi jocuri, producătorii de filme şi video.

×
Subiecte în articol: lansare panoramic world poze ipad