x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 4 milioane de iPhone 4S vândute în primele trei zile după lansarea în magazine

4 milioane de iPhone 4S vândute în primele trei zile după lansarea în magazine

de Prenume Mediafax    |    17 Oct 2011   •   14:13

Apple a vandut 4 milioane de iPhone 4S in primele trei zile de la debutul noului model smartphone in magazine, la 14 octombrie, a anuntat marti compania americana, citata de Reuters.

Vanzarile in magazine au fost lansate vineri in Japonia, Australia, Franta, Marea Britanie, Germania, Canada si Statele Unite. In primele 24 de ore dupa prezentarea iPhone 4S, Apple a primit peste un milion de comenzi online, depasind cele 600.000 de comenzi primite pentru iPhone 4.

Prezentat cu numai o zi inainte de moartea presedintelui Apple Steve Jobs, noul model a fost considerat initial o dezamagire, partial pentru ca arata la fel ca predecesorul sau.

Datorita softului "Siri" pentru comenzi vocale inclus in noul model, Apple a stabilit la 7 octombrie un record pentru comenzile online.

Odata cu noul iPhone, peste 25 de milioane de clienti au folosit in primele cinci zile de la lansare sistemul de operare iOS 5, iar peste 20 de milioane de clienti s-au inscris pentru serviciile gratuite cloud, a anuntat compania.

Cea mai recenta versiune a iPhone va fi disponibila in alte 22 de tari din 28 octombrie si in peste 70 de state pana la sfarsitul acestui an.

×
Subiecte în articol: lansare Apple comenzi iphone 4s