x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 7 zvonuri despre noul iPhone 7

7 zvonuri despre noul iPhone 7

11 Ian 2016   •   19:44
7 zvonuri despre noul iPhone 7

În ciuda faptului că suntem abia la începutul anului și avem de așteptat până în toamnă pentru noul iPhone, au început să circule numeroase zvonuri referitoare la caracteristicile sale.

Potrivit metro.co.uk, iPhone 7 va fi foarte diferit față de modelele anterioare, iar cele mai plauzibile știri ar fi:

1. Va fi mult mai subțire

Dacă aveați impresia că iPhone 6, respectiv 6S sunt subțiri, următorul smartphone Apple vă va surprinde. Californienii au descoperit soluția pentru a reduce grosimea device-ului cu câțiva micromilimetri.

2. Nu va avea mufă pentru căști
Sau cel puțin nu va avea mufa standard de 3.5 mm cu care ne-am obișnuit pentru că telefonul va fi mult mai subțire. După câte se pare, Apple va pune în vânzare un adaptor astfel încât căștile de la modelele anterioare să poată fi folosite și cu iPhone 7.

3. Va avea un încărcător wireless
Scenariul pare extrem de plauzibil, atât Samsung, cât și Apple Watch dispun de această tehnologie.

4. Ar putea avea un frate mai mic

Foarte mulți fani iPhone susțin că le este dor de dimensiunile reduse ale modelelor 3G, 4 și 5 și, de aceea, se așteaptă ca Apple să ia atitudine, lansând alături de iPhone 7 și un telefon cu display de 4 inch, din plastic.

5. Ar putea fi rezistent la apă

iPhone 6S și iPhone 6S Plus sunt mai rezistente la apă decât celelalte telefoane lansate de californieni, așa că perspectiva unui iPhone waterproof nu este ridicolă. Întrebarea nu este dacă Apple lucrează la așa ceva, ci dacă va face pasul în 2016 sau va alege să aștepte încă un an.

6. Va avea o capacitate de stocare mai mare
Actualul iPhone vine în trei variante în ceea ce privește capacitatea de stocare: 16GB, 64GB și 128GB. Există zvonuri că o dată cu lansarea modelului din 2016 se va renunța la versiunea de 16GB și va apărea una de 256GB.

7. Bateria va avea o capacitate mai mare
Bateria iPhone-ului 6S este bună, dar nu incredibilă și se așteaptă ca Apple să surprindă în acest sens în 2016. În orice caz, atunci când vine vorba de capacitatea bateriei unui smartphone, orice îmbunătățire contează.
 

×
Subiecte în articol: iphone iPhone 7 Apple