x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 8 idei de cadouri pentru pasionații de tehnologie

8 idei de cadouri pentru pasionații de tehnologie

15 Dec 2015   •   12:14
8 idei de cadouri pentru pasionații de tehnologie

Cu toții avem cel puțin un prieten sau o rudă pasionată de tehnologie și dornică de a fi în pas cu moda... gadgeturilor. Dacă sunteți în căutarea unui cadou de Crăciun pentru o astfel de persoană, trebuie să consultați lista de mai jos.

Specialiștii în tehnologie și IT de la ElPais.es au realizat o listă a celor mai interesante opt gadget-uri care ar putea fi oferite de sărbători:


Garmin Vívosmart HR
În afară de a măsura anumite variabile (pași, distanță, etaje urcate, somn...), această brățară încorporează un pulsometru, cu ajutorul căruia puteți controla frecvența cardiacă și impactul acesteia asupra procesului de slăbire. În acest fel, puteți controla mai eficient antrenamentele și puteți obține date referitoare la caloriile pe care le ardeți în funcție de activități și puls.
Preț: 149 euro


Myfox Home Alarm / Myfox Security Camera

Un sistem de securitate pentru locuințe „inteligente”. Atât alarma cât și camera de supraveghere se controlează cu ajutorul unei aplicații gratuite pentru smartphone, care permite utilizatorilor să se fie conectați la ce se întâmplă în casele lor și să afle dacă cineva intră în lipsa lor. De asemenea, cele două device-uri se pot conecta cu celelalte dispozitive din cămin: precum home cinema-ul, încălzirea sau sistemul de iluminat, care pot fi setate să pornească automat atunci când proprietarul ajunge acasă.
Preț: 299, respectiv 199 euro (www.getmyfox.com)


August EPA30

Pentru a vă menține mâinile (și urechile) calde în zilele geroase de iarnă în timp ce vorbiți la telefon ar trebui să folosiți tehnologia ‘wearable’. Iar această căciulă este cel mai bun exemplu: purtați-o pe cap și ascultați muzică fără căști (care sunt incluse în material). După ce o conectați la smartphone cu ajutorul Bluetooth-ului, puteți răspunde la telefon și închide apelurile și puteți modifica volumul, folosind butoanele de care dispune. Are o autonomie de șase ore.
Preț: 29,95 euro (www.augustint.com)



Best Buy Easy Phone VR Fit
Pentru a vă bucura de o realitate virtuală nu trebuie să cheltuiți sume mari de bani. Cu ajutorul acestui dispozitiv complementar pentru smartphone puteți să vă bucurați de ambianțele create articial. Dispozitivul Besy Buy Easy Phone poate fi utilizat și pentru filme 3D sau jocuri VR. Se conectează cu ajutorul tehnologiilor Bluetooth și NFC.
Preț: 29,90 euro


GoPro Hero 4 Session
Această cameră de acțiune este cu 50% mai mică și cu 40% mai ușoară decât celelalte modele ale firmei și poate fi utilizată în orice context: sporturi de iarnă, surf, ciclism. În plus, este rezistentă la lovituri și poate fi utilizată sub apă la 10 metri adâncime fără carcasă suplimentară.
Preț: 329,99 euro (shop.gopro.com)


Netatmo, propria stație meteorologică
Compusă dintr-un modul pentru interior și altul pentru exterior, această stație meteo atrage atenția grație designului și a posibilității de a fi utilizată cu ajutorul telefonului mobil. Instalând o aplicație (pe smartphone sau pe tabletă), puteți monitoriza temperatura, umiditatea și calitatea aerului, atât în casă cât și afară. În plus, puteți afla nivelul dioxidului de carbon și al zgomotului și presiunea atmosferică.
Preț: 169 euro (www.netatmo.com)


LG Rolly Keyboard
Pliabilă și fără fir. Acestea sunt principalele caracteristici ale acestei tastaturi, care se pliază până când devine un tub care încape în orice poșetă. Este rezistentă la lovituri, fiind fabricată din plastic și policarbonat. În momentul în care ați desfăcut-o, devine la fel de comodă ca o tastatură obișnuită. Se conectează la Bluetooth și poate fi accesoriul perfect atât pentru telefoane cât și pentru tablete.
Preț: 120 euro


Sagemcom Sixty 2
Când primiți un apel de la o persoană al cărei număr îl aveți în agendă, lumina telefonului fix va fi verde, când numărul este necunoscut, va deveni portocalie, iar în cazul în care apelantul ascunde numărul, va fi roșie. Dispozitivul memorează 250 de apeluri, are funcția „mâini libere”, puteți să îi ajustați volumul și aveți opțiunea de a alege dintre 10 tonuri de apel diferite.
Preț: 99,99 euro
 

×