x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Acces la metrou cu mobilul şi pentru clienţii Vodafone

Acces la metrou cu mobilul şi pentru clienţii Vodafone

de Alexandru Radescu    |    30 Ian 2012   •   15:07

Incepand de azi, clientii Vodafone pot plati calatoria cu metroul prin intermediul telefonului mobil. Accesul mobil este asigurat la 7 statii de metrou iar costurile variaza intre 0,50 euro si 2,2 euro (fara TVA), in functie de numarul de calatorii. Sunt aceleasi statii de metrou la care exista, tot de azi, acces cu mobilul si pentru clientii Orange: Piata Victoriei, Universitate, Gara de Nord, Timpuri Noi, Politehnica, Groz avesti si Petrache Poenaru.

Cu un SMS la numarul 7477, la un tarif de 0,5 euro, utilizatorii platesc o calatorie cu metroul. Pentru doua calatorii, plata se face printr-un mesaj la numarul 7492, tarifabil cu 0,9 euro, iar pentru zece calatorii, plata se efectueaza printr-un SMS la numarul 7490, tarifabil cu 2,2 euro.

Odata ce au platit calatoria prin SMS, pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii trebuie sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie celularul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea statiei de metrou.

Serviciul de plata prin SMS a accesului la metrou a fost dezvoltat cu sprijinul Metrorex.

Vezi si: Numar scurt la Orange pentru calatorii cu metroul

×