x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Această adresă web vă închide telefonul și vă blochează sistemul

Această adresă web vă închide telefonul și vă blochează sistemul

31 Ian 2016   •   17:00
Această adresă web vă închide telefonul și vă blochează sistemul

O nouă adresă web creată ca o demonstrație tehnologică ilustrează într-un mod foate eficient cât de vulnerabil este telefonul vostru, scrie playtech.ro.

Dacă aveați nevoie de o încurajare pentru a fi mai precauți când vine vorba de o adresă web pe o care o accesați cu nonșalanță dintr-un mesaj sau email, un nou link s-ar putea să facă o treabă foarte bună la acest capitol.

În definitiv, riscul de a vă expune date personale sau de a vă pune în pericol securitatea sistemului este în permanență la un click distanță. În plus, este foarte ușor să vă infectați cu malware sau adware din pagini web aparent nevinovate.

Trecând însă peste un amalgam de situații ipotetice pe care le-ați întâlnit probabil în incursiunile voastre online, o nouă adresă web s-ar putea să întruchipeze cel mai facil mod de a vă reporni telefonul, fie de bună voie, fie din greșeală.

Aparent, site-ul web crashsafari.com vizează doar posesorii de iPhone sau iPad ce folosesc Safari pentru a intra online, dar se pare că link-ul este la fel de periculos și pentru utilizatorii de Google Chrome.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: pagină web telefon