x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Alarma din rama LCD

Alarma din rama LCD

de Alexandru Radescu    |    08 Feb 2009   •   00:00
Alarma din rama LCD

PHILIPS  •  7FF3FPB
Să nu uiţi să pui rama să sune! Nu e o greşeală, e rama digitală Philips "7FF3FPB" cu alarmă.



Cum întâi am testat "vecinul" Samsung, primul lucru pe care l-am remarcat la rama digitală Philips 7FF3FPB a fost multitudinea de opţiuni la citire de pe card de memorie:

Compact Flash I, SD, card multimedia, xD, memory stick Pro. La care se adaugă şi cele două porturi USB: pentru memory stick precum şi pentru conectare la computer. Din păcate, rezoluţia e tot 480x234. Şi Philips a păstrat cuplul ceas-calendar, cu menţiunea că poţi seta şi o alarmă. De asemenea, poţi să împarţi ecranul în două: jumătate ocupat de ora exactă, jumătate de o imagine. Nu aş recomanda pentru că nu se vede mare lucru din poză (display-ul este tot de 7 inci). O altă opţiune în meniu este aceea de zoom şi crop la care mai adăugaţi efect sepia. Apropos de meniu: toate tastele (vreo 4) se află în partea din spate a gadget-ului.

Poate că un slideshow cu imagini care se schimbă după câteva secunde nu se potriveşte cu firea utilizatorului: softul îţi permite să setezi şi derulare o dată pe zi. Nu vă enervaţi pe bip-uitul care însoţeşte apăsarea pe taste: se poate dezactiva.

350 de lei preţ estimativ

350 de grame cântăreşte rama, iar consumul este de 5W; contrastul 300:1, iar memoria internă este de 20MB

×
Subiecte în articol: gadget