x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Alegeti destinatia

Alegeti destinatia

de Alexandru Trelea    |    21 Sep 2006   •   00:00
INTERNET > ADRESE UTILE
Din ce in ce mai multe persoane folosesc internetul, acest lucru datorandu-se atat usurintei in utilizare - caci nu trebuie sa fii geniu in ale calculatoarelor pentru a te da pe net, cat si varietatii incredibile de teme pe care le poti accesa. Astfel, poti gasi totul de la cultura la sport, cumparaturi online si tot felul de modalitati pentru a te destinde

www.myspace.com
O noua moda aparuta pe internet este aceea de a pastra un blog. Acesta reprezinta un jurnal online cu ajutorul caruia poti impartasi prietenilor imtamplarile pe care le-ai trait. Pe langa faptul ca poti scrie despre absolut orice doresti, poti uploada si poze pentru a exemplifica mai bine tema aleasa. Cititorii blogului isi pot exprima propriile opinii, prin adaugarea de comentarii.

Alaturi de gazduirea gratuita a blogurilor, acest site ofera si sevicii de e-mail si un forum cu o multime de utilizatori cu care poti face schimb de pareri.

www.youtube.com
Daca esti tensionat dupa o zi de munca sau pur si simplu vrei sa te destinzi, acest site este ceea ce iti trebuie. Aici gasesti o multime de filmulete amuzante adunate din toate colturile lumii. Poti incarca si tu momente amuzante, tot ce trebuie sa faci este sa creezi un user, acest lucru fiind gratuit. De asemenea, poti da note filmuletelor pe care le-ai vizionat, iar daca esti interesat doar de o anumita categorie poti folosi motorul de cautare si alege de la filmulete din lumea animalelor pana la imagini din excursii sau din domeniul stiintei.

www.a4400.com/track
In caz ca ati trimis prin posta un colet si vreti sa fiti siguri ca va ajunge la destinatie, cu ajutorul acestui site puteti afla acest lucru cu exactitate. Site-ul ofera in mod gratuit serviciul de urmarire geografica a trimiterilor postale. Astfel, dupa ce ati trimis ceva prin posta, introduceti codul pachetului si vi se va spune unde se afla acesta in acel moment.

Deoarece acest site este inca la inceput, serviciul este disponibil doar pentru pachetele trimise prin Posta Romana, insa este anuntat faptul ca serviciul va fi disponibil cat de curand si pentru alte firme de curierat.

www.deviantart.com
O colectie impresionanta de fotografii realizate atat de artisti cunoscuti, cat si de persoane care incearca sa se afirme in domeniu. Poti selecta poze atat dintr-o anumita categorie, cat si din opera unui singur artist. Pe langa imagini, site-ul gazduieste un forum de discutii unde sunt tratate teme din lumea fotografiei, dar si multe alte subiecte de interes general. De asemenea, exista un chat in timp real si o sectiune de stiri. Pentru cei care vor sa intre in posesia unor astfel de lucrari, acestea pot fi comandate online, fie ca postere, fie gravate pe cani sau mouse paduri.

www.infotravelromania.ro
Daca te-ai ars vara asta pentru ca ai plecat in concediu la plesneala, iata un site care te ajuta sa faci rezervari. Aici am gasit o multime de lucruri utile pentru a planifica o excursie atat in tara, cat si in afara. Sunt adunate cele mai bune oferte de calatorie, de la agentiile de turism din tara cat si o multime de link-uri catre alte site-uri cu acelasi profil. Pe langa oferte de cazare veti gasi si oferte de transport atat cu autocarul, cat si cu avionul sau chiar cu trenul. Un lucru util este publicarea legislatiei in vigoare cu privire la turismul intern.
×
Subiecte în articol: poţi