x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aplicaţia Siri, instalată pe iPhone 4S, dă răspunsuri trăsnite. Vezi aici cum reacţionează la un simplu "Te iubesc!”

Aplicaţia Siri, instalată pe iPhone 4S, dă răspunsuri trăsnite. Vezi aici cum reacţionează la un simplu "Te iubesc!”

de Agerpres    |    17 Oct 2011   •   14:46

Aplicatia Siri, "asistentul personal inteligent' inclus in telefonul iPhone 4S si care este capabil sa primeasca comenzi vocale complexe si sa le dea curs, s-a dovedit deja extrem de popular din cauza raspunsurilor ingenioase pe care le ofera la intrebarile mai mult sau mai putin inspirate ale utilizatorilor, informeaza luni cotidianul spaniol ABC.

Insa Siri are raspunsuri si la alt fel de intrebari, nu neaparat legate de functionarea telefonului, si la care raspunde cu un simt al umorului bine dezvoltat.
Expertul in tehnologie Joshua Topolsky a fost printre primii care au testat capacitatea aplicatiei Siri de a ne face sa radem, confesandu-i-se "asistentului' ca are nevoie sa ascunda un cadavru. "Ce fel de loc cauti?', l-a intrebat Siri, inainte de a-i oferi o serie de optiuni printre care figurau mine, gropi de gunoi, mlastini sau topitorii.

Siri are raspuns si la declaratiile de dragoste. Astfel, cand unul dintre utilizatori i-a propus sa se casatoreasca cu el, Siri i-a raspuns: "licenta mea pentru utilizatorul final nu include si casatoria. Imi cer scuze', in timp ce reactia aplicatiei la un simplu "te iubesc' a fost "Matt, prefer sa pastram relatia noastra la un nivel strict profesional. Daca as putea, m-as inrosi'.

Rugat sa spuna un banc, Siri a raspuns: "Nu pot. Uit mereu poanta', iar cand a fost intrebat despre sensul vietii, varsta sau... cu ce este imbracat, "asistentul' a raspuns: "Silicat de aluminiu si otel inoxidabil. Dragut, nu?'. Momentan, aplicatia este disponibila in limbile engleza, franceza si germana.

×
Subiecte în articol: umor iphone 4s siri aplicatie