x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Apple+TV=love

Apple+TV=love

22 Mai 2007   •   00:00

Televizorul şi computerul işi dau măna pentru confortul utilizatorului. Apple TV este acum disponibil şi in Romănia: o soluţie simplă prin care conţinutul de pe iTunes poate fi rulat direct pe televizor, wireless, utilizănd capacităţile integrate Wi-Fi 802.11.

ACCESIBILITATE.

Interfaţa Apple TV se bazează pe iTunes, care este compatibil cu un Mac sau un PC. Soluţia oferă posibilitatea de a naviga uşor prin colecţia media digitală, chiar şi de la circa

10 metri distanţă, prin intermediul unei telecomenzi simple, Apple Remote, care poate fi folosită in mod intuitiv. Apple TV are integrată o sursă de alimentare şi se conectează uşor la aproape orice televizor modern printr-un cablu HDMI. Dacă televizorul nu are disponibil un port HDMI, poate fi conectat la Apple TV prin video pe componente (YuV) şi audio analogic sau optic.

Utilizatorii pot alege dintr-o selecţie vastă de filme, emisiuni tv, melodii, videoclipuri muzicale şi cărţi audio disponibile pe iTunes Store. Pe lăngă capacităţile de redare video, Apple TV este modalitatea perfectă de a reda muzica din iTunes pe sistemul home theater. Se pot asculta pănă la 9.000 de melodii, afişănd pe ecranul tv grafica albumelor respective. Ca şi filmele, melodiile şi podcasturile sunt sincronizate cu iTunes pe baza preferinţelor utilizatorului.

CAPACITĂŢI.

Apple TV are un hard drive de 40GB, care poate stoca pănă la 50 de ore de conţinut video, 9.000 de melodii, 25.000 de fotografii sau combinaţii intre acestea, fiind capabil să ofere afişare de inaltă definiţie, de pănă la 720 de pixeli. Este echipat standard cu porturi HDMI, RCA audio analogic şi audio optic. Prin reţeaua rapidă wireless AirPort 802.11, Apple TV poate sincroniza automat conţinutul de pe un computer şi poate transmite conţinut de pe alte cinci computere suplimentare, direct pe televizor, fără a necesita conectarea prin cabluri.

CERINŢE

Apple TV necesită folosirea iTunes 7.1 sau a unei versiuni mai recente, rulată pe Mac cu sistemul de operare Mac OS® X versiunea 10.3.9 sau mai nouă sau pe un PC cu Windows XP Home/Professional (SP2). Este necesară o reţea Ethernet 10/100 Base-T sau una wireless 802.11b/g/n.

Apple TV este disponibil in Romănia la un preţ recomandat de 1.059 RON (inclusiv TVA).

×
Subiecte în articol: Apple gadget