x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Apple a lansat un cont de suport pe Twitter, adunând imediat peste 50.000 de fani

Apple a lansat un cont de suport pe Twitter, adunând imediat peste 50.000 de fani

03 Mar 2016   •   21:32
Apple a lansat un cont de suport pe Twitter, adunând imediat peste 50.000 de fani

Apple Inc. a lansat joi un nou cont de Twitter dedicat serviciului clienţi, decizie care se înscrie în cadrul unei strategii de extindere a prezenţei companiei americane în social media şi care s-a bucurat imediat de atenţia utilizatorilor reţelei Twitter care au început să se plângă de produsele Apple pe care le folosesc, conform Reuters.

Încă de joi după-amiază, contul de Twitter @AppleSupport avea peste 48.000 de "followers" sau fani.

Imediat după lansare au început să curgă şi mesajele de la utilizatorii de produse Apple care au cont pe Twitter. Unii au pus întrebări de ordin tehnic cu privire la modul de funcţionare al dispozitivelor pe care le deţin şi au primit răspuns relativ repede, în interval de câteva zeci de minute, în timp ce alţii s-au mulţumit să critice produsele Apple.

Acest cont de Twiter ilustrează modul în care Apple a decis să-şi extindă prezenţa în mediile de socializare online, prezenţă minimă până nu demult. Compania nu dispunea de un cont oficial de Twitter, iar anul trecut a lansat un cont de suport denumit @AppleMusicHelp, destinat utilizatorilor care descarcă melodii şi au nevoie de îndrumare pentru a genera liste cu melodiile preferate. Acest cont are însă doar 18.000 de "followers".AGERPRES

×
Subiecte în articol: Apple apple support twitter