x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IMPORTANT! Apple RETRAGE de pe piaţă sute de mii de produse din cauza riscului de incendiu

IMPORTANT! Apple RETRAGE de pe piaţă sute de mii de produse din cauza riscului de incendiu

03 Iun 2015   •   18:33
IMPORTANT! Apple RETRAGE de pe piaţă sute de mii de produse din cauza riscului de incendiu

Grupul informatic Apple Inc a cerut miercuri utilizatorilor boxelor portabile Beats Pill XL să returneze produsul deoarece bateria se poate supraîncălzi, transmite Reuters.

Peste 230.000 de unităţi din acest produs au fost vândute numai în America de Nord de la lansarea pe piaţă în luna noiembrie 2013.

Compania nu a dezvăluit numărul boxelor afectate de această retragere dar a precizat că acţiunea nu afectează şi alte produse Beats sau Apple. Producătorul telefoanelor iPhone a precizat că deţinătorii de boxe portabile Beats Pill XL vor primi înapoi suma de 325 de dolari dacă completează un formular online pe pagina sa de Internet.

Beats, un producător de echipamente audio, a fost cumpărat de Apple în luna mai 2014 pentru aproximativ trei miliarde de dolari.

Aceasta nu este prima dată când Apple retrage de pe piaţă un produs. Compania a demarat în luna august a anului trecut un program de înlocuire a telefoanelor iPhone după ce a recunoscut că unele telefoane vândute în perioada septembrie 2012-ianuarie 2013 aveau bateria defectă.

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: Beats Pill XL Apple