x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Atentie la butoane cand va barfiti sefii prin e-mail!

Atentie la butoane cand va barfiti sefii prin e-mail!

16 Mar 2004   •   00:00

"Soarele a fost prea puternic pentru pielea mea sensibila. Mainile tale moi si un masaj cu un ulei din plante aromate... "

Aceste cuvinte, urmate de o serie de picanterii erotice, nu au fost trimise de o anumita domnisoara Lewinsky catre un anumit domn Clinton.

Este vorba de un email al unei simple functionare din Anglia, trimis de la serviciu, catre iubitul ei. Numai ca "adrisantul" a fost gresit tastat pe calculator. Mesajul a ajuns la sute de persoane, care, la randul lor, l-au trimis tuturor prietenilor, considerandu-l extrem de haios.

Beleaua este ca mesajul electronic se termina cu o referire directa la indatoririle sale de serviciu: "Inchei acum. Trebuie sa trimit un stupid multumesc clientilor firmei noastre."

Cum mesajul cu pricina a facut inconjurul Internetului, a venit momentul sa ajunga si la seful domnisoarei Dyson. Replica sefului: "Chiar avem proceduri standard pentru astfel de situatii. Oricum, trebuie sa clarificam un lucru: emailurile trimise de angajati reflecta parerile lor personale si nu reflecta pozitia companiei noastre." (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT