x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget BenQ mizează pe proiectoarele cu tehnologie laser

BenQ mizează pe proiectoarele cu tehnologie laser

de Alexandru Radescu    |    25 Apr 2012   •   13:19
BenQ mizează pe proiectoarele cu tehnologie laser

BenQ lanseaza si pe piata din Romania noua game de proiectoare echipate cu surse de lumina laser, a caror durata de viata poate ajunge la 20.000 de ore. Modelele BenQ LW61ST si LX60ST sunt primele proiectoare “short throw' (distante foarte scurte) din lume echipate cu tehnologia de iluminare BlueCore Laser Light, care asigura performanta in redarea imaginii, consum redus de energie si dispun de modul de start/stop instantaneu.

Sursa de lumina de tip laser care inlocuieste lampa traditionala, nu contine mercur, iar consumul de electricitate realizat de sursa de iluminare a proiectorului poate scadea in functie de imaginile proiectate cu pana la 90%.

Modelul LW61ST dispune de rezolutie HD WXGA (1280x800), iar contrastul de 80.000:1 si luminozitatea de 2.000 ANSI lumeni ofera imagini clare si detaliate. Beneficiaza de conexiunile LAN, USB Reader/Display si HDMI iar pretul estimat este de 1.600 euro +TVA.

'Noile proiectoare bazate pe tehnologie laser vor reprezenta anul acesta 5-10% din vanzarile BenQ la nivel local pe acest segment. Asteptam o evolutie de 15% a vanzarilor totale de proiectoare pentru BenQ Romania si mentinerea pozitiei de lider la nivel local, in contextul in care estimam o evolutie crescatoare a pietei de profil', a declarat azi Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania, intr-o conferinta de presa.

×
Subiecte în articol: laser proiectoare benq