x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cartelă Bonus de la Cosmote

Cartelă Bonus de la Cosmote

de Alexandru Radescu    |    14 Oct 2009   •   00:00

Cosmote a lansat “Cartela Bonus”, prin intermediul căreia utilizatorii pot beneficia de un credit bonus de 5 euro, câte 1 euro alocat în fiecare lună începând cu momentul primei încărcări.



Bonusul poate fi folosit atât pentru convorbiri în reţea, nationale sau internaţionale, cât şi pentru achiziţionarea de extraopţiuni sau servicii cu valoare adăugată.
Un euro este acordat după efectuarea primei reîncărcări, de minimum 3 euro. Restul bonusului, în valoare de 4 euro,  este distribuit în mod egal în următoarele 4 luni şi este acordat în prima zi calendaristică a fiecărei luni, indiferent dacă utilizatorul şi-a mai reîncărcat contul sau nu.

Tarifele pentru Cartela Bonus sunt cele standard pentru apelurile şi mesajele text naţionale şi internaţionale, excepţie făcând cazul în care utilizatorul îşi activează o extraopţiune.

Cartela Bonus poate fi reîncărcată prin intermediul unei cartele răzuibile sau voucher electronic şi trimiterea codului de reîncărcare la numărul *135* cod reîncarcare#, *100#  sau printr-un apel la numerele 133 sau 135.

×
Subiecte în articol: cosmote cartela bonus