x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget ”Cel mai performant smartphone din lume” nu e deloc așa, dar măcar e ieftin

”Cel mai performant smartphone din lume” nu e deloc așa, dar măcar e ieftin

21 Dec 2015   •   10:47
”Cel mai performant smartphone din lume” nu e deloc așa, dar măcar e ieftin

Pentru că nu te costă nimic să lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că Yu Yutopia nu este deloc așa, scrie playtech.ro.

Marketingul agresiv ancorat în superlative absolute este cel mai eficient. Din păcate, își pierde rapid din utilitate în momentul în care respectivele superlative nu sunt ancorate în realitate. Este ușor să promovezi cel mai performant smartphone, dar este greu să-l vinzi în momentul în care publicul larg află că nu este deloc așa.

Din păcate, exsta asta s-a întâmplat zilele trecute în India cu Yutopia, cel mai nou smartphone al unei companii mai puțin cunoscute, Yu, deținute de Micromax. La ora actuală, pe lângă faptul că există multe telefoane pe piață care rulează Cyanogen OS, deci sistemul de operare nu este un subiect de mândrie, nici dotările hardware nu vă vor uimi. Nu de alta, dar există de câteva luni smartphone-uri construite în jurul unui Snapdragon 810 cu 4GB RAM și un display quad HD, de 5,2 inci în acest caz particular. Camera principală este de 21 megapixeli, iar camera frontală este 8 megapixeli. În aceeași ecuație, pe spatele Yu Yutopia, mai găsiți un cititor de amprente și un bliț dual LED. Bateria integrată are o capacitate de 3000 mAh.

×
Subiecte în articol: telefon mobil