x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cele mai bune telefoane din 2018

Cele mai bune telefoane din 2018

de Neagoe Narcis-Florentin    |    23 Noi 2018   •   22:50
Cele mai bune telefoane din 2018

Telefoanele de top cu sistem de operare Android sunt făcute de Samsung, Huawei, Google, OnePlus, Sony, Xiaomi și alții. Ele vin în tot felul de forme, mărimi și culori. Fiecare are caracteristici care îți dau motive să le cumperi: un design modern și rezistent la apă, un display uriaș sau nu mai puțin de trei camere. Uneori, un singur telefon îți poate oferi toate aceste lucruri.

De cele mai multe ori, pentru astfel de flagship-uri plătești peste 3.000 de lei, dar te poți aștepta la cea mai bună calitate și cele mai noi funcții. Lista, alcătuită de TechAdvisor, le va clasa după mai multe criterii: construcție, valoare, putere și funcții. Cel mai bine este, totuși, să te asiguri că îți iei un telefon care-ți satisface nevoile, nu pur și simplu cel mai bun telefon.

1. Google Pixel 3 – 4.500lei

Pixel 3 este cel mai bun telefon pe care îl poți cumpăra acum. Dintre toate telefoanele Android, acesta vine cu cea mai înaltă performanță, cea mai bună cameră de pe un smartphone (vreodată) și un design premium.

Google a fost foarte atent la ecran, care este mult mai bun decât celelalte două generații de Pixel, iar Android 9 Pie funcționează perfect cu componentele sale. Spatele de sticlă suportă încărcare wireless, iar Google oferă căști pentru USB-C în cutie.

Pixel 3 XL este complet același telefon, în afara „bretonului” și a bateriei mai mari.

2. Samsung Galaxy S9 – 2.400lei

Nu există dubiu că S9 este printre cele mai bune telefoane ale anului. Acesta oferă o experiență excelentă, cu un design fluid, componente și software care atrag tot felul de utilizatori.

Trebuie să dai mai mulți bani pentru S9+, care are o cameră în plus, un ecran mai mare și alte upgrade-uri interne – mai mult RAM, mai multă capacitate și o baterie mai mare.

Dar, nu putem să evităm faptul că îmbunătățirile sunt minime față de S8, dar prețul este mai mare. Cei care au deja S8 mai bine n-ar face upgrade-ul, iar cei care S7 mai bine cumpără un S8, care este mult mai ieftin acum.

3. OnePlus 6T – 2.800lei

Cititorul de amprente de sub display, difuzorul de înaltă calitate și bateria mai mare sunt prețul care trebuie plătit pentru absența mufei de căști. Display-ul mare este excelent, cele două camere sunt mai capabile decât niciodată și performanța este la nivelul Pixel 3.

Singura sa culoare e negru, dar OnePlus continuă să vină cu prețurile scăzute pentru a ieși în evidență.

4. Huawei Mate 20 Pro – 4.300lei

Mate 20 Pro este un telefon incredibil. Camerele vor fi principalele avantaje pentru unii, dar acest device le are pe toate – un display excelent, încărcare rapidă, încărcare wireless și o baterie masivă.

Nu este perfect, dar micile incoveniențe nu justifică să-l eviți.

5. Huawei P20 Pro – 3.000lei

Huawei oferă un dispozitiv de comparat cu S9 și iPhone X. Cu siguranță, există unele incoveniențe precum lipsa stabilizării la filmarea 4k, lipsa mufei de căști și lipsa încărcării wireless. Dar dacă vrei să faci cele mai bune fotografii, P20 Pro nu dezamăgește.

Adăugăm o baterie care ține mult, două slot-uri SIM și un ecran excelent și pachetul este complet: unul dintre cele mai bune telefoane ale anului.

 

×