x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Centrul global HP din România angajează peste 650 de persoane

Centrul global HP din România angajează peste 650 de persoane

de Alexandru Radescu    |    01 Feb 2010   •   00:00

Centrul HP de servicii partajate (GeBOC), din Bucuresti, va creşte numărul angajaţilor cu 30%, a anuntat azi compania.



Global eBusiness Operations Center, cu peste 2000 de angajaţi în prezent, derulează multiple activităţi de relaţionare cu clientul sau cu partenerii, activităţi administrative şi logistice, activităţi de suport creditare şi colectare a debitelor, activităţi de suport a vânzărilor  în 22 de limbi străine.

Activitatea GeBOC este structurată în 5 divizii: Global Business Services, Imaging and Printing Group, Personal Systems Group, Technology Solutions Group, Finance.

Pe lângă cunoaşterea limbii engleze, printre cerinţele angajatorului se numără şi capacităţile lingvistice pentru germană, franceză, spaniolă, italiană, olandeză sau cele din categoria limbilor nordice (norvegiana, suedeza etc.) sau limbi precum portugheza, ebraica, rusa sau alte limbi slave (poloneză, slovacă, cehă etc.).

“GeBOC doreşte să işi extindă echipa prin atragerea de studenţi şi absolvenţi de studii superioare, dar şi a tinerilor cu experienţă  profesională de 1-2 ani”, declarat Anca Tapai, Staffing Lead, Hewlett-Packard Romania.

×
Subiecte în articol: redactie