x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Comunitatea Facebook, aproape egală cu populaţia SUA

Comunitatea Facebook, aproape egală cu populaţia SUA

17 Sep 2009   •   00:00
Comunitatea Facebook, aproape egală cu populaţia SUA

Un comunicat transmis de administratorii comunităţii online Facebook, şi preluat de CNN, anunţă că numărul utilizatorilor se apropie de cel al populaţiei Statelor Unite ale Americii. 300 de milioane de oameni din toată lumea au conturi pe Facebook, iar în SUA locuiesc aproximativ 307 milioane de persoane.

 


Site-ul a debutat ca un portal pentru studenţi, dar a reuşit să atragă atenţia tuturor categoriilor sociale. În ultimul an, Facebook s-a confruntat cu o acerbă concurenţă din partea Twitter.

În SUA, este în dezbatere propunerea impunerii unui impozitul pe zaharoase bauturi racoritoare - taxat ca o modalitate de a lupta împotriva obezităţii şi a oferi miliarde de dolari pentru reforma sistemului de sănătate, spune The New York Times.

Franţa doreşte ca summitul G20 de săptămâna viitoare să vină cu restricţii concrete şi detaliate cu privire la sectorul financiar-bonusuri a declarat ministrul de finante francez Christine Lagarde a declarat într-un interviu miercuri, citat de Wall Street Journal.

3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU - 3DOTS STORIES

 

×
Subiecte în articol: IT facebook sua